Chenoa anuncia que deixa 'Zapeando'

Ho ha donat a conèixer a través del seu compte d'Instagram
La col·laboradora ha anunciat que deixa 'Zapeando' | Instagram

 

La cantant Chenoa fa dos anys que treballa com a col·laboradora al programa de La Sexta 'Zapeando'. Ara, quasi dos anys després, ha decidit posar punt final a aquesta etapa. Ahir mateix donava a conèixer la notícia a través de les seves xarxes socials perquè tots els seus fans i seguidors estiguessin ben informats. 

 

La cantant posa fi a una etapa

La cantant abandona el programa per tal de fer front a nous reptes | Instagram

 

Chenoa ha exposat públicament que deixa el programa a través del seu perfil d'Instagram, i ho ha fet amb la publicació d'una imatge on apareix vestida com Jennifer Beals a la pel·lícula 'Flashdance'. La fotografia l'ha acompanyat d'un emotiu missatge: «Avui poso al meu #tbt —que significa dijous per recordar— quan vaig fer un reportatge per #elmundomagazin caracteritzada en homenatge a #jenniferbeals per la pel·lícula #flashdance. Amb aquesta força us anuncio que la setmana que ve m'acomiado de 'Zapeando', un programa al qual agraeixo l'aprenentatge i l'afecte d'aquests anys».

 

La cantant té nous projectes en ment

«Seguirem endavant amb nous projectes plens d'il·lusió que aviat revelaré... ja sabeu que el ritme no pari. No puc negar que m'agrada treballar i xafardejar, així que ATENTS. Us adoro» afegia al seu missatge.

 

 

Moltes han sigut les persones que han volgut respondre i donar ànims a la cantant per afrontar aquesta nova etapa professional que té per davant. Entre ells alguns famosos com el periodista i escriptor Máxim Huerta i les actrius Lidia San José i Llum Barrera, però no només ells, sinó que Chenoa ha rebut molt suport per part dels seus fans. 

 

Ha volgut agrair tot el suport dels fans

Arran de la pluja de comentaris, la presentadora ha optat per escriure un comentari per agrair tot l'afecte que ha rebut: «GRÀCIES A LA MEVA GENT. Us llegeixo molt emocionada. Sou massa, moltes gràcies de veritat» escrivia la cantant. 

 

Ara només queda esperar per veure amb quins nous projectes ens sorprendrà després de deixar 'Zapeando', que aquest setembre comptarà amb un nou presentador després que Frank Blanco anunciés que deixava el programa el mes passat. Dani Mateo serà qui el substituirà i es posarà davant del programa de sobretaula el pròxim setembre.

 

També et pot interessar...