Chenoa, protagonista a La Sexta amb un dels seus escots més espectaculars

És una de les cares més mediàtiques del grup Atresmedia

Chenoa y su escote en televisión
Chenoa i el seu escot a televisió | LaSexta

Chenoa viu un dels seus millors moments professionals després d'Operación Triunfo. És una de les cares visibles de dos programes d'èxit: el talent show 'Tu cara me suena' i 'Zapeando'. A més segueix fent concerts per tota Espanya.

Tal com expliquen els amics de 'Cuanto Daño', a 'Zapeando' segueix triomfant i cada vegada enlluerna més. Pel seu sentit de l'humor, l'estima que li té la càmera i pels seus modelets, que causen sensació a les xarxes cada vegada que apareix al programa.

Chenoa en Zapeando
Chenoa a Zapeando | LaSexta

 

Un d'aquests va arribar ahir, quan la cantant va impressionar a tots amb un dels seus escots més espectaculars. La mallorquina li agrada lluir cos i ja ens ha acostumat a vestits d'escàndol en televisió. Chenoa s'agrada, se sent amb confiança i cada vegada se la veu més tranquil·la davant d'una càmera.
 

Llácer fa de Chenoa

Si hi ha hagut una gala de 'Tu cara me suena' que ha estat carregada de sorpreses, aquesta ha estat la novena. A més de la victòria de Miquel Fernández i dels grans artistes que ha triat el polsador, el desè lliurament de la sisena edició comptarà amb una actuació extra. Una de les típiques discussions de Lolita Flores i Àngel Llácer ha acabat en una proposta d'aquest últim per imitar a un dels membres de la família Flores divendres que ve.

Finalment, però, el polsador ha decidit que Llácer imiti a Chenoa la pròxima setmana.


Comentaris

envia el comentari