Primer pla de Christian Gálvez.

Christian Gálvez li comunica a la seva nova parella que la seva vida canviarà

Christian es prepara per a una nova etapa

Christian Gálvez tenia una vida molt tranquil·la, però l'última decisió de Mediaset podria canviar tots els seus plans. La cadena ha decidit fer una sèrie de modificacions en la seva programació que afectaran el xicot de Patricia Pardo. El seu programa, Alta tensión, patirà un canvi important que, fins i tot, podria posar en risc la seva continuïtat en la cadena.

A Cuatro no estan satisfets amb els resultats obtinguts fins ara amb l'espai En boca de todos, presentat per Diego Losada. Havien fet una aposta molt arriscada amb el periodista procedent de TVE. Però l'audiència no ha respost com ells s'esperaven.

I això ha afectat Christian. El canal ha decidit canviar els horaris d'aquests dos programes que s'emetien al migdia a Cuatro. Serà a partir del pròxim dilluns, 30 de maig, quan comencin a fer aquestes modificacions.

El programa de Losada avançarà la seva emissió a les 13.00 hores. Això suposarà que ocupi la franja d'Alta tensión, que s'emetrà a una altra hora. En concret a les 15.00 hores.

Amb aquest nou canvi haurà d'enfrontar-se a altres programes, molt coneguts per ser líders en audiències cada dia. És el cas del Telediario de La 1, els informatius d'Antena 3 i Telecinco, a més de Jugones a La Sexta. Serà tot un repte per al presentador i actual parella de Patricia Pardo.

Christian Gálvez somrient presentant 'Alta tensión'
Christian Gálvez assumeix el nou canvi d'horari del seu concurs | Mediaset

No s'ho posaran gens fàcil amb aquests competidors. A primera hora de la tarda molts espectadors veuen aquests formats. A més a més, els programes semblants al de Gálvez no acostumen a tenir molt d'èxit en aquesta franja horària.

Tot fa indicar que Christian Gálvez serà l'encarregat de competir contra Risto Mejide amb Todo es mentira. No obstant això, encara no se sap que passarà amb Deportes Cuatro. Fins ara s'emetia entre les 15.10 i les 15.40 hores, però ara es desconeix a quina hora el posaran.

▶️ El doloroso golpe de Christian Gálvez a su ex Almudena Cid

La cadena no podia quedar-se de braços plegats després dels mals resultats d'En boca de todos. I és que la seva mitjana d'espectadors ha arribat només al 2%. 

No hem d'oblidar que Alta tensión havia aconseguit obtenir uns resultats força bons.

Això no fa més que demostrar que la segona cadena de Mediaset pateix una profunda crisi al migdia. De moment, li donaran una segona oportunitat a Losada. Però el més sorprenent de tot és que la modificació horària es produeixi en aquests moments.

Christian Gálvez té motius per preocupar-se

Christian Gálvez sap perfectament com funcionen les cadenes de televisió. Quan un programa no compta amb el suport de l'audiència, els directius no s'ho pensen dues vegades per eliminar-lo de la graella.

Tot i que en el seu cas no passa això. Els últims dies, el seu concurs havia obtingut uns registres històrics des que va començar la seva emissió. Va aconseguir un 6,5% de share, fet que implica un resultat molt interessant.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant amb mascareta
Patricia Pardo i Christian Gálvez, la parella del moment | Europa Press

El presentador sap que és una aposta molt arriscada, ja que tot apunta que acabaran empitjorant les dades amb el nou horari.

Si no surt bé l'aposta, Christian Gálvez sap que el futur del seu programa podria estar en perill. A la cadena no li tremolaria el pols si ha d'eliminar el format o, fins i tot, canviar-ho d'hora una altra vegada.