L'oferta que li va fer Telecinco a Christian Gálvez perquè no abandoni la cadena

El presentador es va quedar sense 'Pasapalabra' arran d'una decisió judicial

Christian Gálvez amb ulleres de sol parlant per telèfon
Christian Gálvez ha confessat l'oferta que va rebre de Telecinco per continuar a la cadena | GTRES

Christian Gálvez va rebre un dur cop professional quan es va quedar sense programa televisiu, i és que 'Pasapalabra' es va deixar d'emetre per una ordre del Tribunal Suprem. L'exitós concurs de Telecinco estava en perill des de feia diversos anys. El litigi entre Mediaset i la propietària dels drets del format, la productora britànica ITV Global, s'estava allargant al màxim i la sentència definitiva havia de produir-se més aviat que tard.

D'aquesta manera, el mític presentador espanyol es va quedar sense feina després de 12 anys i va haver d'assumir que havia de veure 'Pasapalabra' des del sofà de casa seva, després de la compra del format rper part d'Antena 3. Un cop finalitzada l'emissió, el mes d'octubre de l'any passat, la cadena de Paolo Vasile va apostar per un nou format per mantenir la continuïtat de Christian Gálvez a Telecinco.

Christian Gálvez no ha aconseguit recuperar l'esplendor de 'Pasapalabra'

Mediaset va començar a emetre al desembre de 2019 'El Tirón', un concurs que va ocupar la franja horària que ocupava l'anterior concurs, però que tampoc va aconseguir quallar entre l'audiència.

Finalment, el concurs va ser cancel·lat el mes de març del 2020 arran de la crisi del coronavirus, com molts altres formats televisius. Així, Christian Gálvez es va tornar a quedar sense projecte televisiu de manera inesperada per una situació completament aliena a ell. No obstant això, aquesta absència en la petita pantalla no va durar molt de temps.

Sembla que el presentador ja té una nova proposta sobre la taula de Telecinco, que es nega a renunciar a un treballador que els ha donat tants èxits. El director de Mediaset, paolo Vasile, ha volgut mantenir Christian Gálvez a la plantilla de treballadors contra vent i marea. Després de la cancel·lació de 'El Tirón', Vasile es va reunir amb el presentador per a fer-lo signar una renovació en la cadena tot i no tenir un projecte immediat per a ell.

Un nou programa que depèn de la situació sanitària i la meteorologia

«És veritat que quan ens vam reunir Paolo i jo vam parlar del meu futur. La veritat és que ens vam posar d'acord en 25 segons. És una cosa en la qual Paolo ha tingut molt a veure i que pot estar molt bé», ha assenyalat el mateix Gálvez a la revista 'Jaleos'. Segons sembla, la idea de Mediaset ha trobat un lloc on poder encaixar un dels seus presentadors estrella, sense que ell hagi oferit moltes pistes.

«Em vaig quedar a Mediaset quan vaig renovar a principis d'any. No puc explicar molt perquè es farà realitat. Però depèn de dues coses, d'una banda la situació sanitària, i la segona, en determinades ocasions, per la meteorologia. És una pista» ha indicat el presentador. Sigui com sigui, i tot i no estar treballant a la televisió, el carismàtic presentador és un professional polivalent que treballa com a productor de teatre, escriptor i investigador.

«És veritat que no estic davant de la pantalla, però segueixo amb la productora treballant, segueixo escrivint, estem començant a preproducir una obra de teatre que porta els drets de la vida de Charles Chaplin, que és una adaptació en espanyol. És a dir, s'estan fent coses» ha destacat el presentador. 


Comentaris

envia el comentari