IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Christian Gálvez contesta una dona a Twitter que l'insultava de forma greu

Les xarxes socials s'han bolcat amb el presentador

Imagen de Christian Gálvez.
Imatge de Christian Gálvez. | Telecinco

Les xarxes socials cada vegada milloren més, però de vegades l'ús que li donem les persones no és l'adequat o simplement no s'adhereix al que seria respectuós i normal, allò que molts anomenem educació. Aquesta és una paraula que s'ha perdut en el món de les xarxes socials i que cada vegada hi ha més casos que ho demostren.

Tothom sap que les coses es poden dir de moltes maneres i tothom té el dret a opinar de manera lliure, però també hauria de tenir l'obligació de fer-ho de forma respectuosa. Perquè sense respecte la majoria de vegades perdem la raó. A més, hi ha moltes persones que utilitzen les xarxes socials únicament per insultar i faltar al respecte a tothom, sigui famosos o no. Amb diners o sense, tothom té la seva manera de ser i al final, si t'insulten molt, ningú és capaç d'evitar enfurismar-se i contestar el primer que li ve al cap.

Fa poc li va passar a Inés Arrimadas, que va anunciar a través de les xarxes socials que denunciaria a una usuària de Facebook que va desitjar que la violessin. I encara que aquesta vegada l'insult no ha estat tan fort, una cosa semblant li ha passat a Christian Gálvez, una de les cares més conegudes de la televisió per ser presentador de 'Pasapalabra'.

Per això mateix, el presentador també rep de tant en tant la seva dosi de desqualificacions a les xarxes socials, amb missatges absolutament innecessaris. Un dels últims el signava una dona enfadada pel suposat favoritisme del presentador per un dels dos concursants del programa.

Carmen.

 

En el missatge la noia deia el següent: «fas puto fàstic Christian, se't nota massa que ajudes al Jaime, però que ens prens per ximples als que veiem Pasapalabra? Si us plau, sigues una mica més honest que estàs quedant com la merda, dóna-li el rosco al Jaime ja i deixa de fingir».

Unes paraules que no han agradat gens al presentador, qui no ha pogut evitar mossegar-se la llengua. Per això mateix ha decidit fer pública la falta d'educació d'aquesta seguidora i ha compartit el seu insult afegint un comentari amb molta ironia: «Aquí un exemple d'educació i cortesia expressant una opinió personal».

Cristian.

 

Aquesta reacció ha generat un gran nombre de comentaris en defensa del presentador.

Redes sociales.

 

Redes sociales.

 

Redes sociales.

 

Redes sociales.

 


Comentaris

envia el comentari