IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Christian Gálvez dona el condol a una companya en directe després d'una duríssima pèrdua

«Cap paraula que et digui no pot omplir aquest buit», va dir el presentador, que va dedicar-li el programa

Imagen del presentador en 'Pasapalabra'
Imatge de Christian Gálvez, presentador de 'Pasapalabra' | Telecinco

El gran ambient i l'amistat que es respira a 'Pasapalabra' és més que evident, i en més d'una ocasió els espectadors han pogut veure el bon tracte, les felicitacions i els missatges que trasllada Christian Gálvez als seus companys. Durant el programa, Gálvez també ha protagonitzat moments molt tristos, com el que va tenir lloc ahir, quan va haver de donar el condol a una companya. Visiblement emocionat, i a punt de plorar, el presentador va començar el concurs amb la següent notícia. 

Unes paraules que han emocionat el públic

«Vull dedicar aquest programa a una persona especial, una persona de l'equip del programa [...] Fa poc ha perdut un ésser molt estimat. «Cap paraula que digui pot aquell buit, però vull que aquella persona, companya de l'equip, sàpiga que l'estimem i que estarem al seu costat. Aquest programa va per ella», va dir Gálvez. 

L'emotiu moment va quedar completat amb un càlid aplaudiment del públic que hi havia en el plató, i també per part de l'equip del programa. Es desconeix a qui anava dirigit el bonic detall amb què el presentador es va dirigir a la càmera, ja que va preferir no dir el seu nom per respectar la seva intimitat. 

Una setmana marcada per un greu error de Christian

Aquest moment tan emotiu ha coincidit amb un altre molt memorable. En concret, el marit de la gimnasta rítmica Almudena Cid ha protagonitzat un greu error,en donar per vàlida una resposta que no ho era. Una de les concursants, Susana, va contestar «Jatal» per definir una «barraca o casa miserable».

Ara bé, la resposta correcta era «Jacal», tot i que Gálvez no es va adonar fins al final del programa. La direcció del concurs, però, sí que es va adonar, i va canviar els resultats, deixant la concursant en qüestió molt decebuda. «Em fa més mal que a tu», va dir el presentador per animar-la. 


Comentaris

envia el comentari