IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Christian Gálvez escridassa en directe l'equip blau de 'Pasapalabra'

Les xarxes socials s’han omplert de crítiques per la presència de Juan Carlos Monedero com un dels concursants de l’equip taronja i l'escridassada de Christian Gálvez.

Bronca de Christian Gálvez al equipo azul en 'Pasapalabra'.
Bronca de Christian Gálvez al equipo azul en 'Pasapalabra'. | Telecinco
 

Sorprenent escridassada a ‘Pasapalabra’. El presentador d’aquest programa de Telecinco, Christian Gálvezsempre demostra un gran sentit de l’humor i amabilitat, mai perd el seu somriure de cara als concursants. No obstant això, durant l’últim programa de ‘Pasapalabra’ ha esbroncat els integrants de l’equip blau, provocant un breu moment de tensió entre els presents.

La paciència de Christian Gálvez ha arribat aL límit quan s’ha adonat que els concursants de l’equip blau no estaven seguint les regles del joc. A més a més, l’ambient a les xarxes socials tampoc era agradable per la presència de Juan Carlos Monedero que sempre provoca una massiva quantitat de crítiques a través de Twitter.

L’escridassada de Christian Gálvez a l’equip blau

Tot semblava estar en silenci en el moment en el qual era el torn d’Álex O’Doguerty per intentar trobar la resposta a la pista musical. Tanmateix, Christian Gálvez s’ha adonat que quelcom no era normal i ha renyat els integrants de l’equip blau:«Ningú pot murmurar, nois, si us plau».

No obstant això, els concursants no han fet gaire cas de l’advertència del presentador perquè, moments més endavant durant la prova dels mots encreuats, l’equip blau ha tornat a fer empipar Christian Gálvez, i aquest els ha escridassat: «Que ningú parli quan li toqui, si us plau». Finalment la resta del programa ha pogut continuar amb normalitat, sense deixar de banda una estranya visita al programa.

Juan Carlos Monedero en 'Pasapalabra'.
Juan Carlos Monedero a 'Pasapalabra'. | Telecinco

Juan Carlos Monedero a ‘Pasapalabra’

A moltes de les persones que han assistit a ‘Pasapalabra’ els ha sorprès veure Juan Carlos Monedero sent un dels concursants de l’equip taronja, sobretot a Twitter, on normalment fan molts comentaris durant l’emissió d’aquest programa de Telecinco: «Creies haver-ho vist tot a la tele fins que veus Juan Carlos Monedero participant a ‘Pasapalabra’», «Juan Carlos Monedero en ‘Pasabalabra’. Estic desitjant veure Pablo Iglesias a ‘Ahora Caigo’» i «Monedero a ‘Pasapalabra, jo ja ho he vist tot a la vida».

En acabar el programa, el fundador de Podemos ha expressat la seva opinió, a través del seu compte oficial de Twitter, sobre haver participat sent un concursant de l’equip taronja: «Qui m’ho diria, Albert Ribera, que aniria a ‘Pasapalabra’ i em tocaria l’equip taronja. Ens ha anat bé», mencionant el president de Ciudadanos.


Comentaris

envia el comentari