YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Christian Gálvez explica una de les seves experiències més doloroses

El presentador ha concedit una entrevista a diversos mitjans del grup Vocento

El presentador Christian Gálvez durant la presentació d'una edició especial de 'Pasapalabra'
Christian Gálvez explica una de les seves experiències més doloroses | Catalunya Diari

El coronavirus ha donat un nou revés a Christian Gálvez. El presentador, que uns mesos enrere va viure en primera persona la cancel·lació de 'Pasapalabra' després de més d'una dècada d'emissió, ha tornat a patir una situació semblant després que 'El Tirón' —el nou espai que presenta a Telecinco— hagi quedat suspès per la crisi provocada pel Covid-19.

Ara, ha volgut aprofitar la situació excepcional de confinament que es viu al país per fer públics els seus sentiments sobre una de les experiències més doloroses a què s'ha hagut d'enfrontar, quelcom molt similar al que va fer la seva dona un mes enrere, quan va concedir una íntima i profunda entrevista a 'El Hormiguero'.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Una ferida «gran i profunda»

Així les coses, el marit de l'exgimnasta Almudena Cid ha concedit una entrevista a diversos mitjans del grup Vocento, on ha explicat que la cancel·lació de 'Pasapalabra' li va provocar «un sentiment de pèrdua molt gran».

El més dur de tot, però, va ser la rapidesa amb què es van desenvolupar els fets, ja que d'un dia per l'altre «una gran quantitat de gent es va quedar sense feina» i «milions d'espectadors que van deixar de tenir un dels seus productes preferits».

A l'hora de definir amb paraules què va suposar per a ell tota la polèmica, Gálvez assegura que «una ferida gran i profunda».

Boniques paraules a l'equip de 'Pasapalabra'

Sobre el traspàs de 'Pasalabra' a la competència —ja que passarà a emetre's a Antena3—, Christian Gálvez s'ha mostrat contundent: «És un format que ha d'estar vigent». A més, ha volgut dedicar unes paraules a l'equip del programa, ja que «és el mateix amb qui jo he treballat durant 12 anys».

Per aquest motiu, el presentador confessa que «tan sols per l'afecte, el respecte i la devoció que els tinc, crec que el concurs ha d'estar en emissió». Amb tot, Gálvez també ha volgut explicar que va mantenir l'esperança sobre la possibilitat que 'Pasapalabra' no fos cancel·lat fins a l'últim moment i que, per sort, la ferida ja està «curada» actualment.


Comentaris

envia el comentari