Christian Gálvez rep una notícia molt bonica i l’explica en directe

El presentador explica que l'ajuntament de la Línea de la Concepción l'ha declarat Fill Adoptiu

Tot i que Christian Gálvez va dir adéu al format 'Pasapalabra' (programa que passa a mans del grup Atresmedia), el presentador segueix en un moment dolç de la seva carrera professional. 'El Tirón' es consolida a les tardes de Telecinco, gràcies també a l'empenta de 'Sálvame', i l'altre dia va comunicar en directe que l'ajuntament de la Línea de la Concepción l'havia anomenat Fill Adoptiu.

Tot va començar quan el municipi andalús va sortir en una de les preguntes del programa: «La Línea té moltes coses bones i, a més, és el lloc on el meu avi i la meva àvia estan enterrats», comentava el presentador, tot recordant els moments que havia viscut allà.

Tot seguit, l'ajuntament de la Línea es va posar en contacte amb els responsables del programa per donar-li a Gàlvez una gran sorpresa. «M'han comunicat que m'ha anomenat fill adoptiu de la Línea de la Concepción», anunciava per sorpresa de tothom, i afegia que a la seva mare li havia fet «molta il·lusió».

Finalment, el conductor de 'El Tirón' explicava que a Gibraltar «és habitual veure micos rondant i robant menjar als turistes, dono fe. Actualment, son els únics primats que viuen en llibertat al continent europeu. Segons la llegenda, serà part de Gran Bretanya mentre els micos visquin allà. Si he d'escollir entre els micos del Peñón i la gent d'allà, em quedo amb la gent», sentenciava.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari