IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Christian Gálvez interromp 'Pasapalabra' per respondre a les crítiques

El presentador va alterar la dinàmica habitual del concurs abans d'arrencar el 'rosco' final

Christian Gálvez en 'Pasapalabra'
Christian Gálvez a 'Pasapalabra' | Telecinco

Christian Gálvez s'ha atipat de les crítiques rebudes i aquest dimecres va interrompre la dinàmica habitual de 'Pasapalabra' per respondre a totes elles. Ho va fer just abans del rosco final i dirigint-se als dos concursants que havien de participar en la part més vista del programa.

«Fa un temps un crític va escriure un article sobre per què mai seria una estrella de la televisió com altres presentadors. Perquè no em solia posicionar, ni en el que passa dins ni en el que passa fora de la televisió. Doncs avui ho faré», va començar dient el presentador madrileny.

«Avui em posicionaré a favor de vosaltres», va dir als concursants. «Perquè no hi ha un manual que ens digui com sobreviure a l'èxit ni tampoc al fracàs. Ni a la televisió ni de bon tros a les xarxes socials», va afegir Gálvez.

«Segur que després de 107 programes en el cas d'Antonio, i 37 en el de Jaume, segur que són moltes persones les que us diuen coses boniques i molt poques les que us diuen estupideses. Amb això el que vull dir-vos és que, per sobre de tota l'enveja i tot la rancúnia, gaudiu-. Vosaltres dos, millor que ningú, sabeu per què us ho dic », va dir el presentador abans de començar el rosco final.


Comentaris

envia el comentari