rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

PREVISIÓ

Els ruixats tornaran a visitar Catalunya de forma dispersa aquest Dilluns de Pasqua

Christian Gálvez permet que una aspirant de 'Pasapalabra' parli de la seva vida per explicar la seva tràgica història

«El meu pare no veia el programa des que va morir la meva mare», va explicar la dona al presentador
Carmen mentre relatava la trista història del seu pare | Telecinco

 

'Pasapalabra' es caracteritza per ser un concurs on passen moltíssimes persones amb històries molt diverses, algunes peculiars, altres de divertides, però d'altres també molt tristes, tot i que cap com la de Carmen, una aspirant a concursant que aquest mateix dijous 15 de febrer va explicar la seva particular història al plató de Telecinco.

 

El presentador del programa, Christian Gálvez, va decidir la regla de protocol de concurs per aquesta causa. Cal destacar que segons el reglament, únicament els aspirants que superin el dol i es converteixin en concursants poden parlar de la seva vida personal explicant així la seva història.

El seu pare va deixar de mirar el programa quan va morir la seva dona

En aquest dia, a 'Pasapalabra' dos aspirants s'havien d'enfrontar en un duel. Però abans que donés inici, el presentador va voler que Carmen expliqués la seva història.

 

«La meva mare va morir fa dos anys. El meu pare i ella veien sempre el programa junts i, des que ella va morir, el meu pare no havia tornat a veure-ho. Llavors, el fet d'estar avui aquí és una raó perquè almenys avui torni a veure el programa. I espero que segueixi veient-lo en homenatge a ella», va explicar emocionada Carme.

 

El públic va esclatar en aplaudiments cap a Carmen i l'emotiva història sobre la seva família que acabava d'explicar. Christian Gálvez, tanmateix, va voler dirigir-li unes paraules a l'aspirant: «T'agraeixo la sinceritat, l'afecte, i passi el que passi, que aquest programa vagi per a Carmen, la teva mare. Segur que ella ens està veient i dedicat sobretot a en Rafael».

'Pasapalabra', plena d'històries emocionants

Tot i ser un concurs d'intel·ligència, 'Pasapalabra', a vegades, també és l'escenari perquè les emocions brollant. Alguns dels seus participants tenen precioses històries relacionades amb el programa, que decideixen explicar en directe, i que emocionen a l'audiència de Telecinco.

 

Igual que Carmen, Antonio també va emocionar molt a públic. Ell es va emocionar just abans de jugar 'El rosco', i entre llàgrimes, va assegurar que allò era el seu «gran somni».