Christian Gálvez rep la notícia que més esperava de Telecinco

Des de la cancel·lació de 'Pasapalabra', presenta totes les tardes 'El Tirón' en una secció dins de 'Sálvame'

Semblava que la vida li canviaria per sempre a Christian Gálvez després del seu comiat de 'Pasapalabra'. Això no obstant, la seva trajectòria professional encara té moltes coses bones a oferir i així li han volgut demostrar des de Mediaset. 

En aquest sentit, la famosa cadena de televisió ha emès un comunicat a la premsa en el qual s'explica que «durant els pròxims anys, la companyia seguirà comptant amb el talent d'un dels comunicadors més reconeguts pel gran públic». I és que, tal com també ha explicat Gálvez a través de les xarxes socials, s'ha confirmat la seva renovació amb Telecinco per uns quants anys més.

Christian Gálvez cada tarda 'El Tirón'

Sens dubte, aquesta és una boníssima notícia pel madrileny després que es deixés d'emetre un dels programes més populars i coneguts del panorama televisiu espanyol. Christian va arribar a Telecinco el 2005 com a reporter de 'Caiga quien caiga' i a poc a poc la seva imatge es va anar convertint en una de les cares més conegudes. Va arribar a presentar 'Supervivientes' el 2009.

El 2007 es va posar al davant de 'Pasapalabra', que el va proclamar el 2017 guanyador del Premi Iris al millor presentador de programes. Des de la cancel·lació de 'Pasapalabra', Christian Gálvez presenta cada tarda 'El Tirón' en una secció dins de 'Sálvame'.

L'ajuntament de la Línea de la Concepción l'ha declarat Fill Adoptiu

D'altra banda, l'altre dia va comunicar en directe que l'ajuntament de la Línea de la Concepción l'havia anomenat Fill Adoptiu. Tot va començar quan el municipi andalús va sortir en una de les preguntes del programa: «La Línea té moltes coses bones i, a més, és el lloc on el meu avi i la meva àvia estan enterrats», comentava el presentador, tot recordant els moments que havia viscut allà. Tot seguit, l'ajuntament de la Línea es va posar en contacte amb els responsables del programa per donar-li a Gàlvez una gran sorpresa.

«M'han comunicat que m'ha anomenat fill adoptiu de la Línea de la Concepción», anunciava per sorpresa de tothom, i afegia que a la seva mare li havia fet «molta il·lusió». Així doncs, Gálvez és l'exemple perfecte de quan es tanca una porta, es poden obrir noves finestres amb meravelloses oportunitats.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari