Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🚄 La línia R4 de Rodalies, interrompuda a l'Alt Penedès

URGENT

🔴 Torra canvia el llaç groc per un de blanc a l'edifici de la Generalitat

Christian Gálvez s'equivoca i dona per vàlida una paraula que no ho era a 'Pasapalabra'

Al final, però, la direcció va rectificar, i li va treure un encert a una de les participants
Christian Gálvez, presentador de 'Pasapalabra' | cedida

 

Pasapalabra és un d'aquests espais televisius que, de tant en tant, ens deixen moments sorprenents i memorables, que justifiquen la seva emissió en Telecinco. La cadena ho sap i deixa que Christian Gálvez ens sorprengui diàriament, també aquest any 2018.

  

  

  

el presentador no ha entrat en el nou any amb bon peu, i és que ha comès un error que mai abans s'havia vist al programa.

Una equivocació inèdita

El que no és gens habitual —i de fet, es tracta d'alguna cosa inèdita— és que el conductor de 'Pasapalabra' doni per vàlida una resposta que no ho és. El cas és que això va passar durant el programa especial del passat 1 de gener.


La concursant Susana va esgotar tots els segons que tenia per acabar el rosco final amb el mateix nombre d'encerts que el seu contrincant, Juan Manuel, però la direcció del programa es va adonar d'alguna cosa que finalment va canviar el resultat.

 

El problema és que Susana va contestar «Jatal» per definir una «barraca o casa miserable», encara que la resposta correcta era «Jacal». Un error del qual Christian Gálvez no es va adonar. Finalment, Juan Manuel va ser l'escollit per seguir endavant, malgrat la decepció de la seva contrincant. Christian Gálvez es va disculpar amb ella, i li va dir: «Em dol més que a tu». Un error gens habitual a 'Pasapalabra', però que de ben segur serà recordat.