Christian Gálvez caminant pel carrer amb ulleres de sol

Christian Gálvez s'emociona en tornar a la TV: «Si m'ho permeten...»

Christian Gálvez comença una nova etapa a Telecinco al comandament del programa 'Alta tensión'

'Alta tensión' ahir va tornar a les cases dels espectadors de Telecinco. L'espai, que porta uns 20 anys a la graella televisiva amb anades i vingudes, ha tornat a Mediaset amb Christian Gálvez com a presentador.

En un primer moment, tot apuntava que el veterà espai s'emetria a la tarda per a lluitar contra 'Pasapalabra', però Telecinco ha decidit fixar-lo en un horari de màxima audiència, com és el de les 22:00.

Només iniciar aquest primer lliurament de 'Alta tensión', Christian Gálvez va enviar un missatge a l'audiència que el va acompanyar durant 12 anys a 'Pasapalabra'.

Abans d'explicar la mecànica del programa, el comunicador es va voler dirigir als espectadors de manera molt emotiva.

L'emotiu missatge de Christian Gálvez en estrenar-se a 'Alta tensión'

«Només hi ha un lloc on la llum costa més que la factura de casa, aquest, perquè no va de factures, va de tensió, 'Alta tensión'. Si m'ho permeten, jo no sé vostès, però, personalment, durant aquest temps, els he trobat molt a faltar», va confessar.

'Alta tensión' és un concurs de cultura general que es basa en l'habilitat mental dels participants. En l'estrena, ha tingut quatre concursants que han intentat resoldre diferents proves mitjançant uns panells de diverses temàtiques. Carmen, Raúl, Mari Carmen i Paco s'han deixat la pell per emportar-se el suculent pot de 54.200 euros.

Paco i Carmen han estat els dos concursants que s'han vist les cares per a veure qui podia lluitar pel pot. Paco va afirmar que amb els diners se n'aniria amb la seva nòvia a Reykjavík, la capital d'Islàndia, i Carmen va dir que moblaria casa seva.

Tots dos es van enfrontar a diverses proves, totes molt difícils. Carmen es va endur 100 euros de consolació i l'opció de seguir concursant al programa següent. D'altra banda, Paco es va enfrontar a El minuto diabólico.

El concursant va arribar a la final i va intentar emportar-se els diners que sumaven el pot del programa. Havia d'encertar vuit títols de les novel·les de Corín Tellado en un minut i, tot i que s'hi va esforçar molt, només va aconseguir cinc encerts.

'Alta tensión' és un concurs d'èxit que ha triomfat en països com Alemanya, el Regne Unit, Holanda, Austràlia i els Estats Units. Ara ha tornat a Espanya amb algunes modificacions en la mecànica. Abans, els concursants només podien participar en un lliurament, però en la versió de 2021 tenen l'opció de concursar en diversos programes.

Aquest concurs va tenir molta popularitat en la primera etapa que es va emetre, amb Constantino Romero com a presentador, les tardes d'Antena 3 entre 1998 i 1999. El concurs va ser substituït per 'Pasapalabra' i uns anys més tard, el 2008, Cuatro el va tornar a rescatar.

'Alta tensión', líder d'audiència en la seva franja horària

El retorn a la televisió del programa 'Alta tensión' amb Christian Gálvez va liderar la franja de prime time amb un 12.9% de quota d'audiència i 1.613.000 espectadors. Va ser el programa nocturn més vist i amb més share del 2 d'agost. A més, es va convertir en el segon espai més vist del dia només per darrere de 'Pasapalabra'.

'Alta tensión' va vèncer la reposició de 'El Hormiguero', el seu rival en graella. També va guanyar a 'Viaje al centro de la tele' de TVE, que va marcar el seu millor resultat en un dilluns.

Així mateix, es queda lluny de la represa d'un altre concurs veterà de la televisió, 'El precio justo', que el dia del seu debut va aconseguir 17.1% de quota d'audiència i 2.132.000 espectadors. Malgrat tot, hi ha una diferència substancial per un motiu, que no és altre que el fet que l'agost és el mes de menor consum televisiu.