YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Christian Gálvez torna a la televisió amb «algo molt gran» a Telecinco

El presentador li confirmava a Joaquín Prat en 'Cuatro al día' la seva tornada a la televisió

Christian Gálvez amb ulleres de sol parlant per telèfon
Christian Gálvez torna a Telecinco amb un nou programa | GTRES

Fa molt de temps que Christian Gálvez està  apartat de la televisió. Des que 'Mediaset' va haver de retirar de la graella televisiva 'Pasapalabra', el seu concurs estrella i que ha fet que la cadena collís grans índexs d'audiència, per ordre judicial, la cara de Christian s'ha anat diluint de Telecinco.

Hi va haver un tímid intent per part de 'Mediaset' d'intentar enganxar els espectadors amb un nou format anomenat 'El Tirón' que s'emetia en els últims minuts dins 'Sálvame', però no va tenir l'efecte desitjat.

Amb l'arribada de la pandèmia, el concurs va desaparèixer del tot de la graella i des de llavors res més s'ha sabut del parador de Christian Gálvez. No obstant això, s'entén que segueix vinculat al grup audiovisual.

De fet, va signar un contracte blindat per evitar que Antena 3 fitxés al presentador per posar-se al capdavant de la nova etapa de 'Pasapalabra' a Atresmedia, on a poc a poc està aconseguint desbancar 'Sálvame'.

El nou projecte professional de Christian Gálvez

Tot i que Christian Gálvez no té ara mateix un programa a la televisió, el presentador no ha perdut el temps. Gálvez sempre ha compaginat el seu treball en antena amb la seva gran passió: la literatura.

De fet han estat diversos els llibres que ha publicat sobre Leonardo Da Vinci, una de les figures que més admira. A la vida d'aquest gran artista florentí, Christian ha trobat la seva inspiració a l'hora d'escriure les seves novel·les i donar algunes conferències al respecte.

Ara, el presentador ha acabat un altre llibre titulat 'Hannah', on narra el treball que va fer el cònsol alemany Gerhard Wolf, conegut com 'El guardià del Pont Vecchio', i que va salvar la vida a un gran nombre de jueus durant la segona Guerra Mundial.

Amb motiu d'aquest nou llançament, Joaquín Prat comptava amb la presència de Christian Gálvez a 'Cuatro al día' per promocionar la seva nova novel·la. Durant l'entrevista, el presentador va revelar que té un nou projecte televisiu entre mans que li fa molta il·lusió i que farà un nou gir professional.

Salt a la 'petita pantalla'

Sembla que la nova novel·la de Christian Gálvez ha aixecat molta expectació. Tot i que es va publicar dies abans que es decretés l'estat d'alarma i no va poder promocionar-la per diversos llocs del país, 'Hannah' podria tenir aviat una adaptació per a la televisió.

La veritat és que la tasca que va fer Wolf forma part de la història de la Segona Guerra Mundial, i no és d'estranyar que sigui portada a la 'petita pantalla'. «M'han demanat el desenvolupament d'una minisèrie de quatre capítols, així que estic molt content», anunciava Christian a 'Cuatro al día' molt emocionat per aquest nou encàrrec, que suposarà per a ell una experiència diferent en el món de la televisió.

El presentador no ha volgut revelar res més, de manera que es desconeix si és un projecte encarregat per 'Mediaset' o, per contra, es tracta d'una sèrie per a alguna plataforma. Sigui com sigui, al madrileny no li falten projectes professionals.

Christian Gálvez torna a la televisió

Però l'adaptació del seu nou llibre a la televisió no és l'únic treball que té pendent el madrileny. Quan l'entrevista estava a punt de finalitzar, Christian Gálvez ha volgut confessar-li a Joaquín Prat que d'aquí a molt poc tornarà a estar al capdavant d'un nou programa de televisió.

«Et dono un titular perquè vull que siguis tu el primer a saber-ho», començava dient Gálvez mentre Joaquín esperava impacient. «Fenix Media ja produirà alguna cosa molt gran i torno d'aquí a molt poc a la tele. Volia que fossis tu el primer a saber-ho», acabava confessant assegurant que aquest nou projecte té a veure «molt amb la cultura».

A principi de l'estiu, Manuel Villanueva, director de continguts de 'Mediaset', va parlar en una entrevista per 'EFE' sobre el futur professional de Christian Gálvez en la cadena.

En aquell temps, Villanueva ja va avançar que s'estava treballant en un nou format «adequat i molt ajustat per al perfil de Christian» i que no es tractaria d'un concurs sinó d'una cosa diferent.

A jutjar per les paraules de Christian Gálvez tocarà esperar una mica per veure-ho de nou en televisió, però tot sembla indicar que està més que preparat per al tret de sortida.


Comentaris

envia el comentari