Fani i Christofer, participants de 'La isla de las tentaciones', en una imatge d'arxiu

Christofer, enfadat com mai: Esclata en directe contra Fani i el 'Deluxe'

L'ex-concursant de 'La isla de las tentaciones' ha abandonat les instal·lacions de Mediaset

Christofer ha tornat a reviure el seu pas per 'La isla de las tentaciones' després d'asseure's a 'Sábado Deluxe' amb Fani i qui va ser la seva temptació a l'illa, Rubén. Els tres se sotmetien a un polígraf amb la intenció de deixar les coses clares i demostrar que la jove estimava a qui aviat serà el seu marit. No obstant això, les coses no han sortit com esperaven.

Abans de començar l'entrevista, la parella assegurava estar mosquejada per assumptes aliens al programa, una cosa que va acabar esclatant al plató a causa de l'estranya connexió que continuava existint entre la seva parella i Rubén.

La nit començava amb Fani i Rubén asseguts junts al plató, i amb Christofer a la sala VIP del programa per a no coincidir amb Rubén. «Soc aquí perquè és treball, per motius econòmics», sentenciava el jove, que no estava per a res convençut de formar part d'aquest circ.

L'entrevista s'ha desenvolupat amb normalitat, no obstant això la parella de Fani es mostrava d'allò més dolguda durant les connexions amb el programa, després de l'actitud que la seva parella estava tenint amb la seva temptació durant la publicitat, en comptes d'anar a veure'l a la sala VIP. No obstant això, el que ha fet enfadar del tot a Christofer ha estat un comentari en el qual Kiko Matamoros canviava de nom la 'sala VIP' per 'sala cérvol'.

«Estic en una sala VIP, però aquí no hi ha cap cérvol», contestava de manera categòrica l'entrevistat. Però la cosa no acabava aquí, perquè minuts després el programa acabava posant la cançó de 'El Venao', provocant que Christofer abandonés l'entrevista. «Això no, això no... Se m'està humiliant com mai en la vida», sentenciava Christofer gairebé a punt de plorar.

Lluny de secundar-ho, la seva parella s'enfadava amb ell i li demanava que es comportés «com un adult», ja que «sabia al que venia». Després d'aquestes paraules de Fani, Christofer acabava retraient-li a la seva parella que s'estigués rient en els moments més complicats de l'entrevista.

Dur i sense donar la mà a tòrcer, el que fos concursant de 'La isla de las tentaciones' abandonava les instal·lacions de Mediaset molt enfadat amb el programa. Fani, asseguda en la seva cadira al costat de Rubén, no dubtava a manifestar que esperava que la seva parella «no anés a dormir a casa» aquesta nit, perquè no volia veure'l.