La dràstica decisió de Christofer de ‘La Isla de las Tentaciones’

Des de l’inici del programa, el jove ha tingut molt de protagonisme

«Estefanía», el crit viral de Christofer a ‘La Isla de las Tentaciones’ de Telecinco ha provocat que el jove sigui un dels personatges de l'any i que se’n parli d’ell a la televisió, als concerts, als bars... en qualsevol lloc i, fins i tot, es coli a les gales d’‘Operación Triunfo’ o a l’entrega dels premis Goya. Un moment per alguns molt divertit, però molest per al protagonista i el seu entorn més proper, ja que també l’han anat a molestar a la seva feina.

Christofer pren una decisió

I és que uns joves van anar a la porta del bar on treballa Christofer per cridar-li el viral «Estefanía». Han estat els companys i treballadors de l’establiment que es troba en un conegut centre comercial de Madrid els que han demanat a la gent que deixés de molestar, ja que estan treballant i els poden ocasionar problemes.

Davant d’aquesta situació, Christofer ha pres una decisió dràstica per intentar que els crits no ocasionin problemes al bar on treballa ni als seus companys, a més de la seva pròpia moral. Així que el jove s’ha agafat uns dies de vacances vacances i ha deixat la feina per intentar que es calmin els ànims de la gent i que relativitzin la situació, a més d’intentar ell mateix digerir la fama que li ha portat ser un dels protagonistes de ‘La Isla de las Tentaciones’.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari