Una forta baralla de Fani i Christofer podria enfonsar el seu casament

La parella torna a estar en crisi un cop més

Fani i Christofer a 'La Casa Fuerte'
Nova crisi de Fani i Christofer a la televisió | Telecinco

Fani i Christofer han afegit una nova crisi a una relació plena de daltabaixos. Una més. I és que la parella, que fa poc temps que es mou per l'àmbit televisiu, ja ha viscut diverses greus crisis que a punt han estat de cobrar-se la seva relació. 

En el debat de 'La casa fuerte' celebrat el 5 de juliol a Telecinco hem pogut veure un nou capítol d'aquesta tortuosa relació i que, pel que sembla, podria haver acabat definitivament amb la relació a les portes del seu casament. 

Christofer, que habitualment sempre s'ha mostrat com un noi més calmat, també ha mostrat com pot arribar a perdre els papers —el crit d'Estefaníaaaaaa que els va catapultar a la fama n'és un exemple. I aquesta nit ha tornat a mostrar aquesta cara.

El jove s'ha enfrontat obertament a la seva parella, Fani Carbajo, i li ha retret com està gestionant el seu pas pel concurs, imitant Oriana Marzoli i basant la seva estada a la casa en la confrontació amb ella, com a mínim al començament. Segons Christofer, Fani està sobreactuant dins el concurs i fins i tot està començat a copiar el comportament de la veneçolana.

Tot això després d'haver protagonitzat algunes de les baralles més grans que s'han viscut al programa. Ara, però, han deixat a un costat les seves diferències i Fani ha començat a mostrar-se igual que Oriana, una cosa que no ha agradat a Christofer. 

El jove intenta a cada estona que la seva xicota recuperi la serenitat i es mostri davant els espectadors com qui realment és, però es troba amb un gran problema: Fani no està disposada al fet que el seu xicot li digui com actuar i amb qui ha d'anar dins el 'reality'.

El fet que Fani no l'escolti ha descol·locat completament a Christofer i ell ha decidit abandonar el programa perquè creu que la imatge que estaven donant era molt perjudicial. Fani, en canvi, no ha compartit la decisió de la seva parella.

Perilla el seu casament?

Les desavinences per aquesta qüestió han acabat fent saltar pels aires la seva relació, i això que la parella ja té previst el seu casament per a aquest pròxim mes d'agost. De fet, després de la baralla, hi havia molts dubtes de si finalment la parella seguiria endavant amb aquests plans, però de moment tot apunta que així serà. 

La presentadora, Sonsoles Ónega, ha preguntat a la parella si finalment abandonarien el programa o no, i tots dos van confirmar que després de pensar-s'ho havien decidit quedar-se. A més, tot i la crisi de parella, van assegurar que, de moment, el casament segueix en peu i que es convertiran en marit i muller el pròxim mes.


Comentaris

envia el comentari