Cintora i Inda es barallen en directe i fan perdre els nervis a Ana Rosa Quintana

Ambdós col·laboradors han discutit de manera exagerada quan debatien sobre els responsables del 'Procés'
Jesús Cintora i Eduardo Inda en un moment del debat a 'El Programa de Ana Rosa' | Telecinco

 

El conflicte polític català continua travessant fronteres i protagonitzant debats arreu de l'estat. En aquest cas, Jesús Cintora i Eduardo Inda, dos dels convidats al debat d'aquest dilluns, 18 de desembre, a ‘El Programa d'Ana Rosa’, s'han enfrontat a crits quan Ana Rosa els hi ha preguntat qui és el responsable original del 'Procés'.

 

Inda, qui ha tirat la primera pedra, ha iniciat la batalla interrompent a Cintora: «Amb tots els respectes, no cal avergonyir-se dels amics que té un... Si Pablo Iglesias és el teu amic», ha dit mentre l'expresentador de Cuatro no donava crèdit a l'acusació d'Inda.

No obstant això, després d'escoltar les paraules de l'exdirector del 'Marca', Jesús Cintora, visiblement molest, ha afegit: «Inda, consideres que ets el meu enemic?». Així mateix, Inda ha contestat: «Jo no renego de tu encara que pensis diferent».

 

Grans i cridaners retrets

El presentador, passant directament de les advertències d'Ana Rosa, ha prosseguit: «Et dic una cosa i ho torno a dir en un moment en el qual estem parlant d'un tema tan delicat com el de Catalunya. Portar-se bé amb la gent és fonamental a la vida, en un plató i fora». Finalment, contestant a la pregunta inicial d'Inda, el presentador ha assegurat: «I sí, em porto bé amb Pablo Iglesias». 

 

Ana Rosa Quintana, dirigint el seu programa | Telecinco

 

 

Ana Rosa diu prou

Ana Rosa, al veure la situació generada per Inda, ha entrat a la conversa assegurant que «jo també em porto bé amb en Pablo Iglesias, quin és el problema?». Així, la situació de dos contra un ha animat a Cintora a advertir a Inda: «T'animo a sortir del fang. Hi ets a temps». 

 

Inda, però, no ha defugit de la polèmica. «No podem a posar en el mateix plànol als colpistes i als que estan de costat de la llei. És com si l'any 1981 haguéssim dit que Tejero va tenir la mateixa culpa que els senyors que es van haver d'ajupir», ha dit.

 

Finalment, Quintana ha optat per resoldre el conflicte. «Podeu deixar de parlar de vosaltres mateixos i fer-ho del que està passant a Catalunya?».

 

Pots veure el vídeo del moment a la pàgina web de Telecinco.

Comentaris