Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis

Cisma a Telecinco: Exigeixen l'acomiadament urgent d'Ana Rosa Quintana

Usuaris de Twitter demanen que Ana Rosa Quintana sigui acomiadada de Telecinco per no ser objectiva i criticar la gestió del Govern Espanyol davant la pandèmia de la Covid-19

'El programa de Ana Rosa' està en antena des de fa 15 anys, i des de llavors Ana Rosa Quintana és l'encarregada de presentar el programa. Després de tants anys, ha aconseguit reunir milers de teleespectadors davant la televisió, però també s'està guanyant moltes crítiques. De fet, Ana Rosa és considerada una de les veus més crítiques de la televisió espanyola, ja que posa en dubte totes les actuacions del Govern Espanyol. 

Es posa en marxa una campanya per tancar 'El programa de Ana Rosa'

Tot i que els periodistes han de ser objectius, Ana Rosa no es talla ni un pèl i carrega constantment contra les autoritats del país. Així doncs, hi ha teleespectadors que no accepten les crítiques de la periodista i exigeixen el seu acomiadament immediat. Fins i tot, fa deu mesos es va posar en marxa una campanya a Change.org sota el nom «exigeixin l'acomiadament d'Ana Rosa Quintana de Mediaset i tanqueu el programa», però no va tenir gaire èxit.

 

Ara bé, la campanya ha tornat a sortir a la llum i ja suma més de 5.000 firmes, que exigeixen acabar amb la carrera professional d'Ana Rosa i amb la vida d'un programa de gairebé dues dècades. «He creat aquesta petició per acabar amb el programa d'Ana Rosa Quintana perquè és vergonyós tot el que diu i fa contra el Govern», explica l'encarregada de la campanya. 

 

Aquesta usuària argumenta que «no es pot permetre aquest tipus de comportaments, ni en una cadena pública ni en una privada». La petició s'ha fet viral, però és poc probable que Ana Rosa sigui acomiadada de Telecinco, ja que compta amb un llarg recorregut professional dins la cadena i té un gran pes. 

Esclata la polèmica a Twitter

Ana Rosa Quintana ha fet esclatar Twitter per haver repiulat dues publicacions: un del compte oficial de Vox i una altra d'Isabel Díaz Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid. Amb aquests retuits, Ana Rosa critica la gestió del Govern davant la pandèmia de la Covid-19.

Així doncs, un usuari s'ha fet ressò dels retuits de la presentadora i ha volgut dedicar-li unes paraules: «Ana Rosa Quintana està en plena campanya i va amb "el costat bo de la història"», assegura l'usuari. A més, altres han assegurat que en el programa dels matins de Telecinco es difonen mentides, rumors contra el Govern i, per si no n'hi hagués prou, s'utilitza la morbositat i l'alarma social per generar audiència.

 

Per aquest motiu, la gent torna a exigir el comiat d'Ana Rosa Quintana, que tampoc s'ha tallat ni un pèl per parlar sobre la violència de gènere i el cas de Rocío Carrasco.