First Dates

La desastrosa cita de 'First Dates' que va acabar incendiant-se al reservat

Lidia i Salvador van deixar els espectadors bocabadats amb la seva passió a 'First Dates'

'First Dates' és un programa de cites amb situacions de tota mena. Fins i tot el presentador, Carlos Sobera, ha arribat a lligar amb una de les participants. Però ahir a la nit va succeir una cosa que mai havia passat.

Lidia i Salvador van tenir una trobada que va ser un veritable desastre. Per aquest motiu, semblava que se n'anirien cadascú pel seu costat. Tanmateix, al final es van quedar sols al reservat i van desfermar tota la seva passió. 

L'horrible sopar de Lidia i Salvador a 'First Dates'

Lidia, auxiliar d'infermeria madrilenya de 29 anys, va arribar al programa disposada a trobar a l'amor de la seva vida. Es va presentar com una dona molt apassionada. «M'agrada tirar llenya a la foguera i que això sempre estigui viu perquè és una de les millors maneres perquè funcioni».

De la mateixa manera, va reconèixer que en l'amor no li havia anat del tot bé. «He tingut dues relacions, una d'elles de 9 anys».

Va afegir que li encantaven els nois als quals els agradi l'aventura, viatjar i les motos. «Tinc molt clar que no vull tenir fills. Per a mi és important dedicar-me temps i també donar temps de qualitat a la meva parella».

Després d'aquesta targeta de presentació i de preferències, va arribar la seva cita: Salvador, peixater madrileny de 34 anys. Un home que es va definir com ingenu, «perquè penso i crec que la gent serà com jo; me'n fio de tothom i, al final, et fots la patacada, em passa sempre».

La primera trobada no va ser gens positiva. Tant és així que ella va deixar clar que no li agradava: «La seva expressió corporal sembla com molt bruta». Paraules que semblaven vaticinar el que anava a passar entre ells.

El sopar tampoc va anar bé, ja que tot just tenien coses en comú. A més, a ell, que té dues filles, no li va agradar gens que ella no volgués tenir fills.

Fins i tot, quan semblava que tenien alguna cosa en comú, acabaven descobrint que hi havia algun detall que els distanciava.

Carlos Sobera a First Datis
Carlos Sobera a 'First Dates' | quatre
 

La passió es deslliga al reservat de 'First Dates'

El programa va decidir que la parella podria estar més tranquil·la i conèixer-se millor al reservat. Van acceptar la proposta i van marxar encantats.

Fora de càmeres, van atrevir-se, fins i tot, a ballar. En aquest moment, ell va conquerir una mica més la seva noia, que va arribar a dir que «balla genial, es mou súperbé i m'ha sorprès. En un home, això s'ha de valorar».

Aquest va ser el primer pas perquè s'encengués la passió. Però tot es va desencadenar amb el conegut joc de pilotes i reptes del programa de La Cuatro.

La prova de Lidia consistia a mossegar el llavi de la seva cita, cosa que va fer. No va dubtar a donar-li un petó apassionat al jove, que va optar per respondre. Al final, el sofà es va convertir en l'escenari del moment d'alta tensió entre els dos.

Després del gran moment, sorprenent, va arribar l'hora de saber si se seguirien coneixent. La veritat és que, malgrat totes les diferències, van decidir tenir una segona cita.

Ell va optar per donar-li una nova oportunitat perquè «m'agradaria sorprendre-la». Ella, per la seva banda, va manifestar que volia tornar a veure-l «tot i que crec que li dono unes quantes voltes». Un comentari que va portar el jove a dir: «Tu tranquil·la que en la nova cita no et penediràs de tenir aquestes voltes».

El vídeo del dia: