Jorge Javier Vázquez en un plató de Telecinco

La clatellada de Jorge Javier a una coneguda cara de Telecinco: «No ets important»

Jorge Javier es despatxa a gust contra una de les concursants més polèmiques de 'Secret Story'

Jorge Javier Vázquez va treure tota l'artilleria pesada per retreure-li el comportament a Emmy Russ a 'Secret Story'. Aquest dijous, els 'zascas' van tornar a aparèixer al plató de Telecinco. Aquesta vegada, els pals es van dirigir a una concursant que, per a molts, va estar per sota de les expectatives a la casa de Guadalix de la Sierra. El duel entre Canales Rivera i Emmy Russ va tenir un ajustat guanyador, però finalment el torero gadità va salvar el 'match ball' de la sala d'expulsions.

Minuts abans que això succeís, Telecinco posava unes imatges en què Emmy no quedava en gaire bon lloc. La constant deixadesa dins el reality va provocar que l'audiència de 'Secret Story' fés fora del programa a l'alemanya, que en va marxar amb un mal gust de boca. Però abans, l'organització del concurs va voler posar en dificultats a Emmy emetent unes controvertides imatges en què se la veia arremetre amb duresa contra la direcció.

«Em sento tirada a les escombraries, ara mateix... Sabem tots que me'n vaig demà, ja que vosaltres (l'organització) actueu en contra meva. El programa va contra mi... No vull saber el que em fareu en la pròxima gal·la», deia enfadada Emmy Russ.

Jorge Javier atia a Emmy Russ minuts abans de ser expulsada

La història no moria en aquest punt, perquè entrava en escena Jorge Javier Vázquez. «Jo no he de dir al presentador com fer la seva feina. Vosaltres sabeu bé el que esteu fent amb Canales perquè jo surti», deia desafiant Emmy. I escoltant la jove participant, Jorge Javier va preparar una resposta contundent davant tota l'audiència de 'Secret Story'. «Hem de parlar i més fer-ho seriosament», assenyalant-li a Russ que tot el que havia dit durant la seva participació al reality era «intolerable».

Ella, davant les dures paraules de Jorge Javier, entonava el 'mea culpa'. «Una vergonya i sé el que he fet malament i la merda que trec per la boca. Desafortunadament tinc una banda molt lletja, i és aquesta que acabem de veure», assumia. «Em fa pena. Sóc una altra Emmy i no puc canviar el xip, i crec que és hora d'anar-me'n abans que produeixi més vídeos així», ha confessat. Després, la jove es convertia en la nova expulsada d'aquesta primera edició de 'Secret Story'.

Emmy incidia en que li feia «pena». «Algun d'aquests vídeos eren de fa setmanes i he tingut alguns moments bons», prosseguia l'alemanya. Així mateix, Emmy era retratada pel presentador, que li demanava una mica més d'empatia amb l'equip del reality.

«Potser és que no ets tan interessant com tu creus»

«Imagina't com s'han de sentir els treballadors del programa. Tu et queixes molt que es parla dels altres en aquest concurs i no de tu. Potser és que no ets tan interessant com tu creus», li etzibava Jorge.  Després de les paraules del conductor del programa, Emmy Russ llançava un missatge final, conscient que li quedaven pocs minuts a Guadalix.