IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Contundent clatellada de Pilar Eyre a Jaime Peñafiel a 'Sálvame'

Fins i tot els col·laboradors de 'Sálvame van al·lucinar amb les paraules de la periodista.

Zasca de Pilar Eyre a Jaime Peñafiel, en 'Sálvame'.
Clatellot de Pilar Eyre a Jaime Peñafiel, a 'Sálvame'. | Telecinco

 

Els assistents al plató de ‘Sálvame’ d’aquest dijous 1 de novembre van emmudir completament en escoltar la sonora clatellada verbal que li va donar Pilar Eyre a Jaime Peñafiel, qui va ser convidada a intervenir per parlar sobre el llibre que ha presentat el periodista.

Tot va passar durant el programa especial de Halloween que els col·laboradors van allargar fins al Dia de Tots Sants, amb una decoració força particular i tots disfressats com si fossin la Família Addams. Malgrat tot, l’esglai general va arribar amb ser un moment d’allò més tens entre els dos periodistes, un breu enfrontament que va provocar el xiuxiueig al plató i una onada de comentaris a les xarxes socials.

Jaime Peñafiel parla de les dones de Joan Carles

Per posar-vos en situació, la direcció de ‘Sálvame’ va decidir convidar al programa a Jaime Peñafiel, tot un expert en temes de la família reial i un comentarista de luxe quan es tracta de parlar sobre la reina Letícia. Però no va ser per la reina d’Espanya que es va produir la clatellada.

Primer Pilar Eyre va parlar de «quatre dones, dues d’elles famoses a Espanya», que havien tingut relacions íntimes amb l’emèrit, fins al punt de descobrir, per boca del mateix Joan Carles, «quin tipus de roba íntima tenia la reina Sofia».

Peñafiel, d’altra banda, deia que hi ha moltes dones que volen tenir afers amb el rei Joan Carles i que presumeixen més del compte, «entre d’altres, la famosa belga que diu una quantitat de ximpleries que no es corresponen amb la realitat... que va conèixer a Joan Carles en una discoteca de Marbella».

Sobre les sorprenents afirmacions de Pilar Eyre i les «quatre dones» que havien estat amb el rei, va assegurar que «cadascú parla dels seus temes i assumeix». Pilar Eyre es va quedar de pedra per aquest comentari.

Pilar Eyre fa callar Jaime Peñafiel

Va ser llavors quan Carlota Corredera va demanar a Pilar Eyre que donés la seva opinió sobre aquesta qüestió, aprofitant que encara era en directe des de Barcelona.

«Vull dir una cosa. Jaime, jo estic aquí per parlar del teu llibre, perquè cadascú ve aquí a parlar del que vol, i a mi m’han convidat per parlar del teu llibre. Jo vinc aquí a fer-te un favor, t’ho dic sincerament. Així que quan jo parli no et limitis a dir que ‘cadascú parla dels seus temes’».

Les seves paraules van ser interrompudes pels aplaudiments del públic. El mateix Peñafiel va haver d’abaixar el cap i empassar-se la clatellada de la forma més elegant possible. També va donar-li les gràcies per voler parlar del seu llibre.

«Porto des de les 4 de la tarda aquí, amb una senyoreta, esperant per intervenir i promocionar el teu llibre, que m’ha encantat i el promociona amb tot el caliu del meu cor», finalitzava Pilar la seva intervenció. Per acabar, Peñafiel mostrava a la pantalla el seu nou llibre ‘Los 80 años de Sofía. Esposa, madre y abuela’.


Comentaris

envia el comentari