L'actor Paco León acompanyat de la seva mare també actriu Carmina Barrios

Clatellot de Carmina al seu fill, Paco León, pel que ha passat a la seva pel·lícula

L'actriu ha confessat al programa de Bertín Osborne un detall sobre la seva participació a 'Carmina o revienta'

Tot i la gran fama i recorregut artístic que tenen els seus fills, Paco i María León, no va ser fins fa vuit anys que la mare dels famosos actors es va donar a conèixer al món mediàtic. Ara, la dona ha estat la protagonista de la nova entrega del programa presentat per Bertín Osborne, 'Mi casa es la tuya' i, durant l'emissió del programa, ha volgut parlar sobre el seu fill gran, Paco León. 

Va ser l'actor el que va veure que la seva mare tenia una gran habilitat i que encara no havia sortit a la llum. Paco León va decidir que fos la protagonista de la seva pel·lícula, 'Carmina o revienta'. Des de llavors, Carmina Barrios li ha robat tot el protagonisme als seus fills i ha participat en diversos projectes, on ha aconseguit acaparar totes les mirades.

No obstant això, hi ha alguna cosa del seu primer paper a la gran pantalla que encara no li ha perdonat al seu fill i que ha revelat al programa presentat per Bertín Osborne. El presentador va preguntar-li quants diners li havia pagat Paco per la seva participació en la pel·lícula que va protagonitzar, tenint en compte que va ser un gran èxit en tots els cinemes del país. 

Va ser llavors quan Carmina no es va tallar ni un pèl, i tot i tenir a l'actor en directe a través d'una trucada de vídeo amb la tauleta tàctil, va reconèixer que el seu fill no li havia pagat, encara que, això sí, ho va fer amb l'humor que la caracteritza i amb tot l'afecte del món. 

La resposta de Paco León

El mateix Paco León no va tenir cap problema per reconèixer que realment va ser així, però també va voler donar importància a les coses bones que va suposar la participació de la seva mare en aquesta pel·lícula. «Eren inversions, o no reina? Perquè la cosa ha anat bé», deia a la seva progenitora, mostrant l'orgull que sentia pel fet que Carmina hagués trobat una carrera, que mai s'havia imaginat, en el món de la interpretació, gràcies a la seva pel·lícula.