El 'clatellot' d'un reporter de 'Sálvame' al programa: «Estic fart que passeu de mi»

Sergi Ferré denuncia en directe que els col·laboradors de 'Sálvame' no respecten la tasca dels reporters

'Sálvame' es caracteritza per ser un programa en què els seus col·laboradors es falten el respecte sense cap mena d'escrúpols. De fet, no respecten els torns de paraula i els presentadors es veuen obligats a intervenir i fer-los callar, ja que els espectadors perden el fil del programa. Amb tot això, aquest divendres, 30 d'abril, un col·laborador del programa no es va tallar ni un pèl i va esclatar contra els seus companys.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El reporter Sergi Ferré esclata contra els seus companys

Com cada tarda, 'Sálvame' ha parlat sobre les últimes confessions de Rocío Carrasco en el documental 'Contar la verdad para seguir viva'. El programa s'ha desplaçat fins a les portes del restaurant en el qual es trobava Rocío Flores per parlar amb ella i saber la seva opinió. El seu testimoni és un dels més esperats, ja que l'audiència espera el moment en què trenqui la relació amb el seu pare i faci les paus amb Rocío Carrasco.

De fet, en l'últim episodi del documental, Rocío Carrasco parla directament de la seva filla i explica les agressions físiques que va patir i que van trencar la relació entre mare i filla. Per aquest motiu, el programa ha enviat el reporter Sergi Ferré a buscar a Rocío Flores

Quan Paz Padilla ha connectat amb Sergi Ferré, el reporter ha assegurat que podria parlar amb Rocío Flores de camí al cotxe. Tot i això, la resta de col·laboradors de 'Sálvame' han continuat parlant sense respectar la intervenció de Ferré, que ha estat hores esperant davant el restaurant. Per tant, el reporter finalment ha esclatat i no s'ha tallat ni un pèl. 

«Estic fart que passeu de mi»

El reporter, fart d'aquesta situació que es repeteix gairebé cada tarda, ha decidit queixar-se en directe, dirigint-se directament als seus companys de plató. Ferré ha manifestat que la resta de col·laboradors no respecten les seves intervencions i, fins i tot, segueixen parlant quan ell intenta informar. És més, assegura que menyspreen la seva tasca i que està fart que passin d'ell.

No és la primera vegada que un reporter de 'Sálvame' es queixa en directe del tracte que reben per part dels seus companys de plató. Tot i que en moltes ocasions han de treballar amb fred, neu i altes temperatures per poder parlar tres minuts en pantalla, els col·laboradors de plató no guarden silenci quan es connecta amb ells. Així doncs, els reporters del programa demanen respecte i més protagonisme, ja que se'l mereixen.


Comentaris

envia el comentari