Claudia Caparrós

Claudia, la jove filla d'Alonso Caparrós, amb un sensual i atrevit secret

Claudia Caparrós sorprèn amb la seva particular afició

Claudia Caparrós, filla del col·laborador i mític presentador Alonso Caparrós, va sorprendre el seu pare dimarts passat a 'Sálvame'. La jove de 21 anys sempre ha procurat mantenir-se al marge del focus mediàtic, però va decidir irrompre al programa per una bona raó.

Alonso esperava que Claudia revelés els assumptes pendents que encara queden per resoldre, però el va sorprendre d'una altra manera. La noia va confessar públicament que, tant ella com el seu germà Andrés, estan «molt orgullosos dels seus èxits».

Pare i filla es van fondre en una abraçada omplint d'emoció el plató i deixant clar que no hi ha cap problema entre ells. El col·laborador va aprofitar per presumir de filla, ja que a 21 anys, Claudia està lluitant per aconseguir el seu somni.

Claudia Caparrós i la seva afició més sensual

Claudia és filla de la relació que Alonso Caparrós va tenir amb Elena Alarcón. La vida del presentador de 'Furor' aleshores va posar fi de forma definitiva amb el matrimoni. Una situació que el mateix col·laborador va confessar en admetre els seus problemes amb algunes substàncies estupefaents.

La seva filla sempre va procurar mantenir-se en un segon pla, però va decidir donar la cara quan Alonso va participar a 'GH VIP'. Des de llavors, Claudia va optar per tenir una vida discreta i tranquil·la centrada a fer-se un espai en la indústria musical.

Mentre hi treballa, la filla d'Alonso Caparrós també gaudeix d'una de les seves grans passions. Una afició que l'ajuda a desconnectar del dia a dia i que, a més, la manté en forma.

A través d'Instagram, Claudia Caparrós mostra la seva flexibilitat a la barra de 'pole dance'. A més, també està especialitzada en teles aèries i ioga. Una de les coses que més destaca és el seu peculiar estil.

Maquillatge atrevit, pentinats originals i un estilisme propi que li ha proporcionat ser la cara d'algunes produccions. Tot i la imatge que pugui projectar, Claudia és una jove molt madura que té molt clar què vol.

La filla d'Alonso Caparrós es fa un lloc al món de la música

El mes de febrer passat, Claudia Caparrós va compartir amb els seus seguidors el seu primer 'single'. Sota el títol de 'Baby'  la filla del col·laborador va debutar en la indústria musical coincidint amb el dia dels enamorats.

La jove està molt orgullosa de la seva feina i la promociona sempre que pot a les xarxes socials. El seu estil és el trap i el vídeo està protagonitzat per ella mateixa amb un toc urbà que ha estat ben rebut pels seus seguidors.

Claudia Caparrós té clar que no vol seguir els passos del pare i vol llaurar-se un futur al marge de ser filla d'Alonso Caparrós. A poc a poc, ho està aconseguint i ell n'està molt orgullós.

Una reconciliació després de molts anys d'absències

La vida dels fills d'Alonso Caparrós no ha estat gens fàcil. Els problemes que arrossegava el col·laborador el van portar a distanciar-se de Claudia i Andrés. Per sort, el presentador va saber reconèixer-ho i va aconseguir sortir del pou on estava ficat.

Claudia Caparrós i el seu pare, Alonso Caparrós
Claudia Caparrós va perdonar el seu pare públicament. | Telecinco

La reconciliació que ha tingut amb els fills n'és la mostra. Fa mesos, Claudia va confessar al 'Deluxe' com havia estat de difícil aquesta etapa amb el seu pare. Alonso va demanar públicament el seu perdó i la seva filla no va dubtar a acceptar-lo.

«L'únic que puc fer és estar amb ell i estimar-lo», va confessar al plató. Ara, les coses han canviat notablement i Claudia n'és conscient. «Tenim una estabilitat que no havíem tingut mai, un pare que ens ofereix el suport i la protecció, que ara és la canya», assenyalava.