Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs

Claudia aclareix l'origen del vídeo íntim que corre de 'La Isla de las Tentaciones 3'

La jove canària ha volgut explicar la seva postura en xarxes socials

Sense cap dubte, 'La isla de las tentaciones 3' s'ha convertit en un veritable formiguer de notícies des que comencés. I no només pel que passa dins del programa, com la desesperació de Lucía davant les infidelitats del seu xicot (Manuel), sinó que també està generant molta polèmica per tot el que està succeint fora del concurs.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I amb això ens referim tant al greu cas en el qual es troben implicats diversos participants com a les acusacions de muntatge. Per descomptat, sense oblidar, que s'han filtrat diferents vídeos que han generat una gran controvèrsia. Precisament arran d'un d'aquests vídeos que està circulant per les xarxes socials, una de les concursants, Claudia, ha hagut de parlar sobre aquest pel fet que se l'està assenyalant com a protagonista.

El vídeo de la polèmica

Res més començar aquest programa, es van filtrar dos vídeos del mateix alt contingut sexual. D'una banda, un de Marina intimant amb Isaac en una habitació. I, d'altra banda, un de Lola mantenint un contacte estret amb Carlos a la piscina. No obstant això, després d'aquests dos, també van començar a aparèixer altres d'alt voltatge' en xarxes.

És més, fa uns dies va ser quan va començar a córrer com la pólvora per la xarxa un vídeo que suposadament pertanyia a un fet que havia succeït al 'reality'. En aquest es veia una noia rossa, de la qual no es distingia bé la cara, practicant una fel·lació a un noi. Així, en un primer moment, els internautes no reconeixien la protagonista d'aquestes imatges, però, poc després, va començar a circular el rumor en xarxes que podia ser Claudia, que està participant amb el seu xicot (Raúl).

Claudia decideix parlar

Arran que se l'està assenyalant com a figura de l'esmentat arxiu filtrat, la jove canària ha volgut tancar qualsevol mena de rumor al respecte i per això, ha fet ús del seu compte a Tik Tok per compartir un vídeo. En ell apareix ella asseguda, serena i mirant a la càmera, i des d'aquesta posició ha estat molt clara sobre el que s'està comentant.

Així, ha manifestat el següent: «Bé, jo ja vaig aclarir això per escrit, però volia deixar-ho reflectit en un vídeo perquè m'han seguit arribant comentaris i ja està. Aquí tancaré el tema i no vull tornar a parlar d'això». Així, tot seguit, ha deixat clar que: «La noia que surt en aquest vídeo no soc jo. De fet, a ella li arriba el pèl per la cintura i a mi pel cul. A més, ni tan sols és un vídeo de 'La isla de las tentaciones'. I ja està. Només volia deixar-ho clar».

Claudia, en el punt de mira

A més de per aquestes imatges sexuals, Claudia ha estat protagonista de l'actualitat per un altre motiu, en concret, perquè cada vegada són més els seguidors del programa que tenen clar que ja no està amb Raúl. Sí, que creuen que en aquest espai va trencar amb el seu xicot i va iniciar una relació amb un altre solter. Ens estem referint a Tony.

Raúl i Claudia de L'Illa de les Temptacions 3
Claudia podria haver trencat amb Raúl | MEDIASET

És cert que durant el concurs estem veient que l'afinitat entre la jove i aquest temptador és notable, tant és així que, a poc a poc, han anat acostant postures, el que està desesperant al noi d'ella. No obstant això, hi ha alguna cosa que no ha passat inadvertit als internautes i a la revista 'Semana'. Ens estem referint al fet que tant Claudia com Tony han anat compartint fotografies en les seves xarxes socials amb una peculiaritat: han sigut preses en el mateix lloc i, per aquest motiu, tot sembla sospitar que estan junts i feliços.