Clínica Baviera trenca amb Dani Mateo per la polèmica amb la bandera espanyola

«No podem defensar expressions com la de Dani Mateo», ha informat la firma al fil del controvertit esquetx

Dani Mateo mocant-se amb la bandera d'Espanya al programa 'El Intermedio'
Dani Mateo mocant-se amb la bandera d'Espanya al programa 'El Intermedio' | Twitter

La polèmica de Dani Mateo amb la bandera d’Espanya continua portant cua. L’humorista català va situar-se al blanc de les crítiques quan, en un esquetx d’’El Intermedio’, va sorprendre tothom mocant-se amb una bandera espanyola. Quelcom que, més enllà de reportar-li unes crítiques duríssimes, també li generat ostensibles problemes d’imatge.

Un dels seus grans patrocinadors a l’Estat espanyol, Clínica Baviera, ha decidit trencar unilateralment amb l’actor barceloní. «No podem defensar expressions com la de Dani Mateo. Motiu pel qual hem optat per retirar les accions publicitàries amb ell», han informat des de la firma en referència al controvertit esquetx de Mateo.

 

Clínica Baviera abandona Dani Mateo

La polèmica està servida. Si bé és cert que la mateixa clínica defensa «la llibertat d’expressió», també és cert que argumenten que ho fan «dins el marc legal vigent» i que estan «clarament del costat de la Constitució i del marc de la convivència».

 

Per això mateix, doncs, la Clínica demana «respecte als símbols» i acaba explicant que no pot mantenir el vincle publicitari amb el conegut humorista de Barcelona. En aquesta mateixa línia, també cal esmentar que la firma ja ha retirat la imatge de Mateo d’algunes de les seves clíniques.

Dani Mateo ja no apareix al cartell de Clínica Baviera
Dani Mateo ja no apareix al cartell de Clínica Baviera | Clínica Baviera

 

La Guàrdia Civil també respon a la polèmica

És, segurament, una de les notes més cridaneres de tot plegat. La Guàrdia Civil optava per fer un tweet proclamant els valors de la bandera espanyola just el mateix dia que va sortir a la llum l’esqueix de Mateo. ‘El Jueves’, just després, reaccionava a la publicació de la benemèrita al·legant que a l’humor no se li poden posar límits.  


Comentaris

envia el comentari