IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚨 El Govern confirma que decretarà un toc de queda nocturn a Catalunya

Clotet: «Creia que no m'exclourien de 'Déjate Llevar' pel meu embaràs»

L'actriu catalana assegura que la van excloure del projecte de 'Déjate Llevar' pel «cost altíssim» de la pòlissa d’assegurança per a les embarassades

Aina Clotet ha explicat que la van excloure d'una sèrie per estar embarassada
Aina Clotet ha explicat que la van excloure d'una sèrie per estar embarassada | CatalunyaDiari.cat

Aina Clotet ha dit ‘prou’. L’actriu catalana ha volgut sortir al pas de la seva substitució a la sèrie ‘Déjate llevar’, denunciant que la seva directora, Leticia Dolera, la va excloure del rodatge al·legant el «cost altíssim» de la pòlissa d’assegurança per a les embarassades i davant la dificultat de canviar de pla de rodatge.

«Entenc que una adaptació del rodatge suposava un esforç per tot l'equip però, com que en el sector audiovisual és habitual adaptar-se a tot tipus d'imprevistos, vaig assumir que la producció d'una sèrie marcadament feminista i que planteja la dificultat de ser dona i mare en aquesta societat, consideraria totes les opcions per no excloure'm només per estar embarassada», ha explicat Clotet a través d’un comunicat.   

Clotet denuncia la «desprotecció legal» de les embarassades

Clotet ha anat més enllà per revelar que al llarg de tot aquest temps ha evitat fer declaracions que s’entenguessin com «un atac a Leticia o al projecte». La «dura» situació, però, ha empès a l’actriu de sèries com ‘Temps de silenci’, ‘Infidels’ o ‘Gran Nord’ a denunciar la «desprotecció legal» que assegura que tenen les embarassades en aquest sector.

Leticia Dolera, directora de la sèrie, va al·legar «l'alt cost» per no contractar Clotet
Leticia Dolera, directora de la sèrie, va al·legar «l'alt cost» per no contractar Clotet | CatalunyaDiari.cat

 

L’actriu barcelonina, que ha dit que va comunicar la situació per «lleialtat al projecte», també ha explicat que va perdre «una feina important». Al fil de la crítica, tot i això, Clotet segueix al peu del canó per explicar: «Crec que cap dona s'ha de veure amb la necessitat d'ocultar una cosa així per protegir la seva carrera professional i sento que és compromís de totes i tots lluitar per una societat justa i equitativa, que no redueixi les oportunitats de les dones en moments tan crucials com el de l'embaràs o la maternitat». 

Clotet va oferir el seu salari per contrarestar la problemàtica

Però ni així. Cap dels intents de Clotet va servir perquè la producció de la sèrie de ‘Movistar +’ reconsiderés la seva posició, ja que assegura que li remarcaven que era molt «complicat» modular el pla de rodatge.


Comentaris

envia el comentari