Colate acusa Isabel Pantoja de tenir un pacte previ amb 'Supervivientes'

Així mateix li hauria revelat la mateixa 'tonadillera' darrere les càmeres
Imatge de Colate a 'Supervivientes' | Mediaset

 

Colate ha tornat a Espanya des d’Hondures i ha aparegut aquest diumenge al plató de ‘Conexión Honduras’ molt enfadat amb la direcció del programa i amb la ‘tonadillera’, que ha estat una de les protagonistes d'aquesta edició. D’aquesta manera, ha estat molt crític amb certs concursants de l’illa i s’ha volgut defensar dels atacs de cert sector de col·laboradors com Cristina Tàrrega o Lydia Lozano, que han qualificat el concursant de dèspota i de voler convertir l’illa en un quarter general.

 

Colate però, s’ha mostrat molt concís i rotund en la seva defensa, amb unes paraules que han esquitxat Isabel Pantoja i l’organització del programa: «Jo vaig anar a ‘Supervivientes’ a concursar sense privilegis. No com Isabel Pantoja, que ens va dir que ella havia pactat 4 setmanes i després se n’anava». Davant d’aquesta sentència, es va produir un silenci absolut al plató, que es va quedar astorat amb tal afirmació, una hipòtesi que podria ser certa, ja que aquesta idea ja s’havia rumorejat en alguna ocasió durant el transcurs del programa.

 

  

  

De seguida però, Jordi González ha sortit en defensa de l’organització del programa i del format per rebatre les paraules de Colate: «Estic fart de llegir ximpleries a la premsa que si Vasile, que si manipulem… Qui estigui segur d’això que ens demandi. És totalment fals que Isabel Pantoja o qualsevol altre concursant hagi pactat la duració de la seva estança al programa» afirmava rotund el presentador, per acabar amb qualsevol dubte sobre la imparcialitat del ‘reality’ i visiblement ofuscat pel fet que habitualment es posi en dubte la transparència del programa.

També et pot interessar...