URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Colate carrega de nou contra Isabel Pantoja

El darrer expulsat de 'Supervivientes' torna a criticar l'actitud que la cantant està tenint durant tot el concurs
Colate és dels que més desgast físic té a l'illa | CatalunyaDiari.cat

Isabel Pantoja i Colate han tingut una relació molt tòxica durant tot el reallity. Encara que els concursants van començar el programa amb bon peu i protagonitzant una aliança, aviat l'amistat es va torçar i el suport mutu es va convertir en un autèntic encreuament d'acusacions que, avui dia, continua vigent.

Colate continua guardant rancor a Isabel Pantoja

L'expulsió de Colate ha suposat un alleujament per Isabel Pantoja, malgrat que l'ex de Paulina Rubio, encara continua recordant-se de la 'tonadillera' i no sembla guardar un bon record d'ella. L'exconcursant ha deixat caure que l'artista ha tingut comportaments inapropiats quan les càmeres no gravaven. El mateix Colate ha qüestionat l'actitud de la cantant a l'illa, reconeixent haver vist coses molt lletges i actituds impròpies d'un concursant de 'Supervivientes'.

Colate va estar acompanyant a la Pantoja durant una estona | Telecinco

 

Isabel Pantoja actua diferent fora de càmeres

Colate ha enfocat el seu discurs en la impossibilitat de demostrar les seves paraules, perquè segons ell, Isabel hauria actuat de mala fe sempre que les càmeres no estaven prop d'ella. L'ex de Paulina Rubio assegura que la cantant ha arribat a uns límits als quals no hauria d'haver arribat.

Isabel Pantoja a 'Supervivientes' | TELECINCO

 

El gran poder mediàtic d'Isabel Pantoja

L'exconcursant ha datat l'origen dels problemes en la quarta setmana de concurs, quan les coses entre ells es comencen a torçar. Per concloure el seu discurs, Colate ha reconegut que a l'illa hi ha moltes persones que han sigut manipulades per Isabel Pantoja, a causa del seu gran poder mediàtic i que també hi ha d'altres concursants que tenen por de la 'tonadillera'.

Isabel Pantoja posa al límit l'equip tècnic de 'Supervivientes' | TELECINCO

També et pot interessar...