Colate és el setè expulsat de ‘Supervivientes 2019’

Els nominats per la pròxima gala d'expulsió són: Dakota, Albert y Mónica Hoyos
Colate és el setè expulsat de 'Supervivientes' | Telecinco

 

Nova nit d'expulsions a 'Supervivientes' on Colate i Fabio es jugaben la seva continuïtat. El perdedor posaria rumb cap al 'Barco Varado', lloc en el qual es troben Mahi i Chelo. 

 

Finalment, el públic ha decidit salvar Fabio i, per tant, Colate ha hagut d'abandonar la Palapa i més tard s'ha reunit amb les altres dues concursants per jugar-se l'eliminació final entre ells tres. Tanmateix, Colate no ha superat el cribatge i ha acabat convertint-se l'expulsat de la setmana, el setè del concurs. 

 

 

Un cop s'ha conegut qui seria el nou expulsat de 'Supervivientes 2019', el presentador Jorge Javier Vázquez ha dedicat unes paraules a Colate: «Tot un plaer haver comptat amb tu en aquest concurs».

 

 

Colate ha arribat tot i estar lesionat                                                   

Les darreres jornades a 'Supervivientes 2019' han estat un pic atípiques per Colate, ja que la setmana passada va lesionar-se durant una de les proves del concurs i va decidir quedar-se a l'illa tot i necessitar dur un cabestrell al braç. Abans de les expulsions va tornar amb els seus companys que no van dubtar en abraçar-lo. Tots excepte Dakota i Isabel Pantoja, les quals no es van moure del seu lloc.

 

També et pot interessar...