Un col·laborador de 'Sálvame', acusat d'apropiar-se una herència que no li pertany

Diversos familiars estarien pensant interposar mesures legals en contra

La gran diversitat de col·laboradors que hi ha a 'Sálvame' ens permet conèixer noves trames cada dia que ens aporten moltes hores de televisió, encara que a vegades això requereixi posar en problemes els tertulians del programa. Ahir 'Sálvame' va començar anunciant que un dels tertulians està en dificultats.

Paz Padilla va advertir que no seria una bona tarda per a José Antonio Canales Rivera, i la veritat és que no s'equivocava. Fa uns mesos el programa connectava en directe amb el funeral de Riverita, el germà del conegut torero Paquirri. Des d'allà, Canales es va mostrar molt afligit per la mort del seu tiet.

En aquell moment hi va haver gent que no es creia les llàgrimes de José Antonio, ja que consideraven que sobreactuava. De fet, una persona molt propera a Riverita va ser molt contundent amb el paper de Canales.

Aquesta dona, que és periodista i era amiga del tiet de Canales, afirma que el col·laborador de 'Sálvame' el va començar a visitar amb més freqüència quan aquest va emmalaltir. Això li va fer pensar que ho feia per obtenir uns beneficis que només podia aconseguir si feia acte de presència.

Per la seva banda, Canales nega que s'acostés al seu tiet per interès, i assegura que si li ha quedat una mica d'herència és perquè Riverita així ho volia. No obstant això, ahir a 'Sálvame' van posar sobre la taula una dada una mica sospitosa que promet molts minuts de televisió.

El programa podria tenir al poder unes proves que servirien per a demostrar que Canales Rivera hauria intentat condicionar Riverita perquè el seu patrimoni recaigués sobre ell. Una dada que s'hauria intentat amagar durant molt de temps i que ara ha sortit a la llum.

El programa aportarà proves i testimonis per a desemmascarar Canales, que sempre s'ha volgut vendre com un sant. Pel que sembla, l'herència ja s'hauria publicat, i ara, sabent el que ha deixat Riverita, és més fàcil saber el paper que ha tingut Canales en aquest assumpte.

El rol del col·laborador, si més no, és molt curiós, ja que aquest sempre havia renegat dels seus familiars toreros, a qui a més culparia del seu fracàs com a torero. Però ara, i aprofitant la guerra entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja, s'hauria intentat acostar als germans Rivera per a fer pinya amb ells.

Té pocs amics

Els seus cosins segueixen mostrant certa distància amb ell, ja sembla que no es creuen molts dels arguments que dona respecte a l'herència del seu tiet. I per si això fos poc, a la feina tampoc se li està donant el suport que esperava.

Quan Canales va arribar a Telecinco, molts col·laboradors el van rebre amb els braços oberts. Consideraven que era un home senzill, humil i molt innocent. Però l'aparició d'una presumpta amant i altres secrets seus que s'han anat coneixent, disten molt del paper que va intentar vendre.

Molts dels tertulians de 'Sálvame' ja han qüestionat el paper de Canales en relació amb l'herència de Riverita. De fet, Belén Esteban ja ha advertit el seu company que venen setmanes molt dures per a ell i que, sense cap mena de dubte, aspira a ser la nova Isabel Pantoja.

La col·laboradora creu que el familiars de Canales l'han traït i que no parlen gaire bé d'ell. Ja veurem què diuen les proves i si el torero aconsegueix escapar-se d'aquest assumpte tan espinós, en el qual té tots els números de perdre.


Comentaris

envia el comentari