Plató de Sálvame amb els col·laboradors

«Podria acabar a la presó»: Un col·laborador de 'Sálvame, acusat de dos delictes greus

María Patiño anuncia que un dels seus companys podria anar a presó

María Patiño ha comunicat a Socialité una notícia que ha deixat sense alè als seguidors del programa. La presentadora no ha volgut entrar en detalls, ja que el protagonista té un historial amb molts conflictes.

Patiño ha posat nom i cognoms al seu nou enemic: Kiko Jiménez, extronista de MyHyV, que va saltar a la fama gràcies a Gloria Camila. Des de fa temps, treballa al plató de Sálvame i la veritat és que són pocs els que parlen bé d'ell.

Una reportera de Socialité ha fet ressò d'una informació que ha fet saltar les alarmes: «Podria acabar a la presó». El col·laborador ha de resoldre dos assumptes molt importants amb la justícia i el dictamen del jutge serà decisiu per al seu futur.

Kiko Jiménez ha tingut molts problemes amb María Patiño. Per aquest motiu, la presentadora prefereix mantenir-se al marge de l'escàndol. L'espai que presenta els caps de setmana s'han posat en contacte amb algú que coneix molt bé al jove.

Segons aquest testimoni, discuteix amb freqüència amb Sofía Suescun i, a vegades, grava les baralles per tenir material compromès. «Li munta uns escàndols al·lucinants, jo he viscut situacions molt fortes perquè he tingut por que m'agredeixi».

Kiko Jiménez, en el punt de mira: «Veuràs el dia que Hisenda investigui»

María Patiño ha donat una informació bastant greu: Kiko ha de resoldre dos delictes bastant greus. A més, segons un testimoni, també podria tenir problemes fiscals: «Veuràs el dia que Hisenda investigui els seus ingressos».

Des de fa temps, el nuvi de Sofía factura grans quantitats de diners i l'han acusat de no tramitar el seu patrimoni. No obstant això, cal tractar aquest tema amb molt de compte, ja que ningú ha aportat cap prova d'aquest fet.

L'equip de Socialité confia en la seva investigació i afirma: «Podria acabar a la presó». El col·laborador haurà de respondre a les acusacions, ja que s'han posat sobre la taula temes extremadament seriosos.

Kiko Jiménez, demandat per Rafa Mora

Kiko, a més de la pèssima relació amb Patiño, tampoc es porta bé amb Rafa Mora, ja que entre ells hi ha molts assumptes pendents. El valencià va denunciar el seu company després que aquest assegurés que l'havia «amenaçat de mort».

Recordem que el tertulià encara ha de resoldre un judici originat per un sonat conflicte que va tenir a Marbella. Segons Rafa Mora, és important que arribi net a aquest litigi, ja que totes dues condemnes podrien enviar-lo a presó.

El jutge ha de dictar sentència i cada vegada té més motius per castigar el nuvi de Sofía Suescun, tot i que caldrà esperar un temps. Els enemics de Jiménez desitgen que pagui per tot el que presumptament ha fet per estar a la televisió.

Amor Romeira, coneguda per haver participat a Gran Hermano, assegura que el col·laborador està disposat a tot per ser el protagonista. Fins i tot, algun cop va voler que la canària fes un muntatge amb José Fernando.

Recordem que Kiko va estar sortint amb Gloria Camila i va voler fer un posat en una revista amb el seu cunyat i una suposada núvia d'aquest. Com el colombià no tenia parella, va intentar que Amor ocupés aquest lloc davant els mitjans de comunicació.

La presentadora de Socialité va voler deixar clar que ella no ha tingut res a veure amb aquestes informacions. També és important assenyalar que no s'han celebrat cap dels dos judicis, així que ningú pot dir que hagi comès algun delicte.

Sofía no ha parat de donar la cara per la seva parella des que va començar a ser atacat per la plana major de Telecinco. La veritat és que s'ha enfrontat amb les cares més fortes: Carlota Corredera, Belén Esteban i Gema López.