Un col·laborador de 'Sálvame', amb els pantalons orinats en ple directe: «Se m'ha escapat»

Rafa Mora ha relatat la vergonyosa anècdota, que ha sorprès tothom

Imatge d'arxiu del programa de Telecinco, Sálvame
Els col·laboradors de 'Sálvame' no han donat crèdit davant l'incident de Jesús Manuel als lavabos | Telecinco

El programa per excel·lència de les tardes és, sense cap mena de dubte, 'Sálvame'. L'espai presentat majoritàriament pel català Jorge Javier Vázquez aconsegueix reunir davant la pantalla del televisor centenars de milers d'espectadors, amb moments que en molts casos queden per a la història. Un d'ells va tenir lloc el passat divendres, quan els col·laboradors del programa van viure una de les situacions més vergonyoses que es recorden.

Jesús Manuel acaba orinant-se a sobre pels nervis que patia

Mentre escoltaven les pistes que anaven arribant sobre un suposat traïdor, el valencià Rafa Mora va aprofitar per relatar l'incident viscut per un dels seus companys: Jesús Manuel Ruiz. «M'ha dit Marta López que, dels nervis, s'ha pixat a sobre», va començar dient Mora, però no content amb això va demanar veure-ho en persona: «Obre les cames!». 

L'afectat, visiblement avergonyit, va negar rotundament els fets, però no va voler comentar res més sobre aquest suposat incident, cosa que molts van interpretar com una prova que tot allò que explicava Rafa era verídic. Ara bé, després de realitzar una connexió amb Sevilla, la catalana Núria Marín va tornar a treure el tema: «Aquí ha passat una cosa. A un col·laborador se li ha escapat orina, i no una gota, sinó tota una font!», va exclamar la jove. 

Davant d'aquestes paraules, Jesús Manuel no va tenir més remei que reconèixer els fets, i justificar-se: «No se m'han escapat diverses gotes, se m'ha escapat una perquè estava al lavabo i m'han dit que entràvem en res. El que tenia m'ho he posat dins, i m'ha sortit una mica per sota», va explicar. 

Gema López: «Estàs assegut en un lloc on altres dies seiem la resta»

Ara bé, Jesús Manuel va atacar directament Marta López per centrar el focus d'atenció en una anècdota tan personal. «En lloc de callar-se, ha tret això aquí». Ella, per no quedar (encara més) com una traïdora, va demanar amb un to de veu irònic i rient: «I se't surt tot això, noi?». «La pròxima vegada acaba bé, que estàs assegut en un lloc on altres dies seiem la resta», li va exigir Gema López

Per la seva banda, Rafa Mora va confessar que podria haver fotografiat l'incident de Jesús Manuel: «No li vaig fer foto perquè després em dieu...». I és que, en una decisió desesperada, el col·laborador hauria intentat eixugar l'orina als lavabos de Mediaset, sense èxit. 


Comentaris

envia el comentari