YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un col·laborador de 'Sálvame' perd fins a 10 kg i molt poca gent se n'adona

Ha compartit en xarxes socials el profund canvi físic que ha experimentat

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
Un col·laborador de 'Sálvame' perd fins a 10 kg i molt poca gent se n'adona | Catalunya Diari

Els col·laboradors de 'Sálvame' esdevenen comentaristes de les notícies de la premsa rosa, però moltes vegades també passen a ser protagonistes d'aquestes. I això és el que ara li ha passat a un d'ells, concretament a Miguel Frigenti.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El jove ara ha cobrat actualitat. I no ha estat perquè aquests dies se l'ha acusat de plagiar en les seves informacions a un 'youtuber', sinó que ha sigut per una qüestió física. Exactament perquè en els últims temps ha perdut ni més ni menys de 13 quilos, encara que, potser, no t'havies adonat d'aquest canvi d'imatge, però ell no ha dubtat a exposar de manera pública a través de les seves xarxes socials.

Miguel Frigenti revela la seva transformació física

187.000 seguidors són els que té el jove col·laborador de 'Sálvame' al seu compte d'Instagram i, precisament a aquests, els ha donat a conèixer el que ha aprimat. Això ho ha fet compartint diverses fotografies seves de fa uns anys en què està bastant canviat, i és que, no només apareix sense ulleres i amb un pírcing al nas, sinó que està visiblement menys prim. I això es deu al fet que en els últims temps s'ha aprimat més de deu quilos.

Ell ha sigut l'encarregat d'explicar la seva evolució, acompanyant aquestes instantànies amb el següent missatge: «Buscant en el meu vell ordinador em trobo amb aquestes relíquies fotogràfiques: 13 anys menys, 13 quilos més... Quan em creia un model de passarel·la i em feia fotos intenses amb mirades d'enamorat traït».

Els motius del seu canvi

No hi ha una única raó que Miguel Frigenti llueixi ara més prim i hagi introduït canvis en la seva imatge, en concret, són diverses. Així, per exemple, hi ha el fet que ara practica exercici de forma periòdica, ja que, mostra d'això, és que de tant en tant puja a les seves xarxes socials imatges de si mateix al gimnàs.

De la mateixa manera, sembla que també està cuidant molt més la seva alimentació, cosa a la qual cal afegir que el fet de ser ja col·laborador habitual de 'Sálvame' fa que es preocupi molt per la seva imatge. Per aquest motiu també ha compartit amb els seus seguidors des dels seus estilismes fins a les seves 'retocs estètics' com, per exemple, un blanquejament dental.

Les reaccions a la seva transformació física

Com no podia ser d'altra manera, en el que ha publicat aquestes imatges antigues d'ell amb uns quilos de més, les reaccions dels seus seguidors no s'han fet esperar.

Molts d'ells, a més de donar-li 'm'agrada' a les esmentades instantànies, també li han deixat missatges. Per a uns, era guapo abans i també ara, mentre que per a altres està molt millor ara. Així li ho han dit a través de comentaris com aquests:

  • «Quina gràcia! Estàs guapo igual».
  • «Doncs no estàs gens malament, noi».
  • «Estàs molt millor ara».
  • «Doncs estaves ben guapo. Sincerament crec que molt més que ara».
  • «Ets com el bon vi, Miguel».
  • «Estàs guapíssim. Bé, millor dit, ets guapíssim».
  • «Senzillament, estàs brutal».
  • «Genial abans i genial ara. Tens molt estil».
  • «Igual de maco, però amb molta més experiència».

Tan visible és el canvi físic que ha experimentat que, fins i tot, hi ha companys de professió i amics que tampoc han evitat comentar el mateix. Aquest seria el cas, per exemple, de la també col·laboradora de 'Sálvame' Laura Fa. Així, li ha deixat el següent missatge: «Si? 13 quilos? 'Joer', que fort!». D'altra banda, la presentadora de 'Mediaset' Núria Marín no ha dubtat a deixar-li clar que abans s'assemblava molt a un famós del nostre país: «Eres Ernesto Sevilla!».


Comentaris

envia el comentari