Plató de Sálvame con los colaboradores

Un col·laborador de 'Sálvame', en perill: «És com Antonio David Flores»

Belén Esteban acusa un dels seus companys de tenir un comportament inadmissible

Antonio David Flores ha estat exiliat dels mitjans de comunicació per culpa de 'Sálvame', que l'han convertit en un monstre televisiu. Pensen que s'ha aprofitat de la fama de Rocío Carrasco per fer-se milionari gràcies a la premsa del cor.

Ja fa temps que Antonio David no fa negoci del drama perquè ha decidit traslladar la seva batalla als tribunals. Aquesta estratègia ha suposat un cop dur per a l'equip de Jorge Javier Vázquez, que haurà d'indemnitzar-lo. 

Els col·laboradors de 'Sálvame' tenen ordres precises de no donar determinades declaracions, ja que l'únic que fan és empitjorar la situació. No obstant això, Belén Esteban ha incomplert les normes per assenyalar un dels seus companys: Rafa Mora.

La princesa del poble considera que el valencià no està a l'altura del programa, ja que no permet que la resta de tertulians parli lliurement. Recentment, han tingut un enfrontament a plató després d'un comentari que ha exaltat Esteban.

Rafa Mora considera normal que Julia Janeiro no tingui cap ofici perquè és molt jove i el seu pare «té vuit gasolineres». La filla de cap torero ha renunciat a la seva joventut per posar-se a treballar o estudiar, ja que no necessiten esforçar-se per aconseguir res.

L'ex de Jesulín vol deixar clar que no tothom és igual: Andrea Janeiro mai ha tingut l'ajuda del seu pare. El col·laborador interrompia constantment el seu argument, així que no ha tingut més remei que esclatar.

«És com Antonio David, no deixa parlar», ha comentat visiblement alterada. Al que Rafa ha respost: «A mi no em comparis amb ningú».

Antonio David Flores condemna Rafa Mora

Rafa Mora ha estat bastant dur amb Rocío Carrasco i ha posat en dubte el seu patiment en més d'una ocasió. De fet, la filla de la Jurado es va plantejar no fitxar per 'Sálvame' perquè no volia coincidir amb un dels seus grans enemics.

L'antic tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha patit un càstig bastant semblant al que ha experimentat Kiko Matamoros. Tots dos són amics d'Antonio David Flores i els espectadors consideren que no són objectius quan parlen de Rociíto.

Les xarxes socials han aplaudit el comentari de Belén Esteban i han promogut una campanya perquè la direcció prengui mesures contra Mora. Pensen que no està a l'altura de determinades circumstàncies, així que hauria d'informar-se abans de dir la seva.

Carmen Alcayde ha estat testimoni de com Belén esbroncava el seu company i ha confessat estar d'acord amb ella. Pensa que parla amb una lleugeresa que juga en contra seva i no li passa només amb els temes d'Antonio David, li passa també amb Kiko Rivera.

Rafa Mora, destrossat després de les crítiques: «Em fan passar vergonya»

Antonio David Flores ha situat el seu amic al punt de mira, atreviment que pot marcar per sempre la seva trajectòria mediàtica. Mai ha comptat amb el suport del públic, però després dels seus últims comportaments s'ha convertit en el més odiat del programa.

Els espectadors de Telecinco han condemnat Rafa de forma definitiva perquè pensen que la seva actitud «els fa passar vergonya». Consideren que és massa benevolent amb Kiko Rivera per interès, perquè sap que estar al seu costat li generarà molts beneficis.

El col·laborador no està capacitat per opinar sobre la família Pantoja: primer va sentenciar Isabel i després parlava bé d'ella. Actua segons els moviments del cantant, una cosa semblant al que passa amb el drama de Rocío Carrasco.

Belén Esteban ha fet saltar totes les alarmes quan ha subratllat la tendència dictatorial del seu company. El públic està d'acord amb ella i s'ha mobilitzat perquè Telecinco imposi mesures i prengui solucions.