Un col·laborador de 'Sálvame', a punt de trencar amb la parella per culpa del polígraf

La màquina de Conchita ha estat decisiva per resoldre el dubte

Miguel Frigenti i el seu suposat amant, al plató de 'Sálvame' el juny de 2020
La màquina de Conchita ha estat decisiva per resoldre el dubte | Telecinco

Els col·laboradors de 'Sálvame' tenen per mà descobrir infidelitats i embolics de llit de les cares més populars de país, però quan els rumors i els testimonis d'aquests embolics els afecten directament, la cosa canvia i els fa trontollar fins i tot que els fonaments de les seves relacions.

Fa uns dies, un noi anomenat Juan es va posar en contacte amb el programa assegurant que havia mantingut una relació amb Miguel Frigenti, mentre aquest ja es trobava coneixent a la seva actual parella.

Segons el testimoni, els dos van parlar i es van intercanviar fotos picants a través d'Instagram. Aquesta dada va ser corroborada pel mateix col·laborador, que va donar validesa al que deia el seu presumpte amant. Aquest, no content amb aquesta part de la història, va anar molt més enllà i va afirmar que havia tingut una trobada sexual amb Frigenti, cosa que el tertulià de 'Sálvame' desmenteix. Fins i tot ha arribat a amenaçar Juan de demandar-lo si segueix fent públics missatges privats i difonent aquesta presumpta trobada que, segons ell, mai s'hauria donat.

El jove explica que es van veure per Setmana Santa de fa dos anys en una habitació que es llogava per hores. Tot i que el seu relat tenia certes llacunes, avui el programa ha decidit asseure al polígraf Juan per veure si deia la veritat i es podia confirmar la infidelitat de Miguel Frigenti al seu actual nòvio. En aquest cas, la màquina de Conchita ha estat molt clara i ha dictat un veredicte clar.

Conchita tira per terra el testimoni de Juan

La màquina poligràfica sí que ha confirmat que entre els dos van existir missatges i fotos compromeses. A més, Conchita també ha corroborat que Juan no va començar a parlar amb Frigenti per fer-li mal públicament, la qual cosa ha decidit fer anys més tard, potser com a venjança per no haver aconseguit tenir res seriós amb ell. L'última pregunta del polígraf era la bona, la que provava si havien compartit llit en alguna ocasió.

I la resposta ha estat contundent. No ha existit cap nit de passió entre els dos. El polígraf ha tirat per terra la versió de Juan sobre una trobada furtiva entre tots dos en una habitació de lloguer. D'aquesta manera, Frigenti manté la confiança de la seva parella i dels companys de 'Sálvame', detall que han celebrat junts al mig de plató en ple directe.


Comentaris

envia el comentari