Un col·laborador de Telecinco: «El meu cas és semblant al de Rocío Carrasco»

Alonso Caparrós revela que existeixen similituds amb el que va viure la filla de 'la més gran'

Alonso Caparrós és un home nou des que va deixar de banda una vida marcada per l'addicció a les drogues i problemes familiars, que van estar a punt de costar-li la salut. Ara triomfa a la televisió com a col·laborador de 'Sálvame', i en una entrevista que ha concedit a 'Nius Diario' el comunicador explica com va viure aquest infern destructiu que va patir durant molts anys.

Caparrós ho compara amb el que ha viscut Rocío Carrasco, que explica a la docusèrie de la qual tothom parla des del 21 de març. «Igual que li passa a ella, al principi hi havia gent que no m'entenia, però va ser molt sanador tot el suport que vaig rebre». Amb 50 anys, el mític presentador de 'Furor' ha escrit el llibre 'Un trozo de cielo azul', amb el clar objectiu d'enviar una mica de llum a aquelles persones que estiguin passant un tràngol tan fosc com el que va patir ell mateix anys enrere.

Les similituds del cas de Rocío Carrasco amb el d'Alonso Caparrós

Per a Caparrós, el drama de Rociíto es pot comparar amb la seva història: «Els casos són diferents, però els dos teníem la necessitat d'explicar-ho i explicar-nos, ens entenguessin o no. En el meu cas hi havia gent que al principi no m'entenia. Hi havia molta ignorància pel que fa a les addiccions i a les malalties mentals. Després de la primera entrevista que em van fer, tenia moltíssima por per la reacció del públic, però va ser molt sanador veure el suport que em donava la gent, constatar que no estava tan sol com creia».

'Nius Diario' també li ha preguntat com veu la situació de Rocío Carrasco després del punyent testimoni que està explicant a la televisió, i Alonso ha respost que «crec que això és un assumpte molt seriós. No vull dir la paraula 'maltractament'; és un terme jurídic que cal demostrar i jo aquí no m'hi poso. Però del que no tinc cap dubte és de la maldat evident que anem descobrint capítol rere capítol», exposa.

«Em fa molta pena, sobretot per aquests nens»

«Una maldat pura, astuta, intel·ligent, que s'ha anat fent gran al llarg del temps i amb la qual s'utilitzen menors. Això fa molta por. I em preocupa, perquè amb 50 anys no m'havia trobat mai ningú que exerceixi aquest tipus de maldat. Em fa molta pena, sobretot per aquests nens», es lamenta el col·laborador sobre el malèfic paper d'Antonio David en tota aquesta història.

A més, el veterà col·laborador i presentador també s'ha mullat sobre el comportament que està tenint Rocío Flores després d'escoltar les acusacions de la seva mare: «El més dramàtic en Rocío Flores és la dissociació: ser incapaç de penedir-se davant d'un acte com una pallissa. És incapaç de veure-ho, i això és molt preocupant i dolorós», afirma.

 

Sobre la importància de l'espiritualitat i de la seva dona, Angélica

Aprofundint en temes més personals, el tertulià de Telecinco ha explicat que «la por a la mort no va ser el que em va fer sortir de les drogues, però sí que em va orientar en el camí espiritual que vaig seguir per poder retrobar-me amb mi mateix. El que vaig descobrir sobre la mort és que no la tractem, ens fa por mirar-la de cara. I això determina la nostra manera de viure. Enfrontar-me a la mort d'altres persones, com vaig viure durant el voluntariat que vaig fer en una planta d'oncologia, em va ajudar a enfrontar-me a la meva pròpia mort. Això em va portar a valorar la fragilitat de la vida, que va ser el punt de partida perquè em recuperés».

Finalment, Alonso s'ha obert en canal per a explicar com d'important ha estat en la seva vida que aparegués la seva dona, Angélica: «En el moment en què Angélica apareix a la meva vida, quan vaig tornar a Barcelona, hi ha un punt d'inflexió. No solament és l'amor de la meva vida, sinó un ésser humà molt especial que m'ha acompanyat en tot; m'ha consolat i ajudat en tots els sentits», confessa amb sinceritat.


Comentaris

envia el comentari