Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco

Una col·laboradora de 'Sálvame' fica la pota: destapa la notícia bomba de 'Supervivientes'

La cadena ha intentat mantenir el secret fins a l'últim moment, però diverses filtracions han arruïnat la jugada

Malgrat que les cadenes de televisió i les productores sempre intenten sorprendre els espectadors, hi ha ocasions en què mantenir els secrets i les jugades extres són totalment tasca impossible, ja que hi ha moltes persones que participen en la producció i és molt fàcil que un error de càlcul acabi revelant els secrets i sorpreses que es guarden els programes per enganxar a l'audiència d'aquests. Telecinco va donar una ordre molt clara a la productora de 'Supervivientes': volien que la nova edició sorprengués, encara que per això haguessin de gastar totes les bateries i posar tota la carn a la graella.

El missatge ha estat entès per l'equip del programa i a més d'un càsting de deu, han volgut fer una cosa que fins ara no s'ha fet a la televisió del nostre país. Fa uns dies van saltar les alarmes quan Jorge Javier Vázquez no va participar de forma activa amb la presentació del 'reality' de 'Supervivientes' i, en aquest moment, la cadena va al·legar que no estava perquè estava gaudint d'uns dies de vacances. Aquesta excusa no va ser comprada per l'audiència, ja que van considerar que s'amagava alguna cosa darrere de la seva absència i quina raó tenien.

Els espectadors van arribar a creure que el presentador estava de baixa complint una quarantena per coronavirus, però pel que es veu, no té res a veure amb el que s'està dient. En la presentació del 'reality', Lara Álvarez ha volgut avançar que s'havien guardat una sorpresa molt forta per a l'estrena de 'Supervivientes' i la veritat és que la bomba no serà petita. En altres edicions d'altres països hem pogut veure com la presentadora o presentador del programa s'han convertit en concursant per viure l'experiència dels concursants en primera persona, però, no obstant això, Espanya ha decidit fer un canvi de rols i que podria funcionar molt bé.

Alguns mitjans apunten que l'absència de Jorge Javier es deu al fet que el presentador està complint la mateixa quarantena que els concursants per acabar volant a Hondures. I què farà allà Jorge? Doncs pel que sembla, encarnarà el paper de Lara Álvarez i es convertirà en el presentador de la gala des de l'illa. Allà serà el conductor de les proves i dels jocs del programa, acceptant així el repte de fer la feina de la seva fidel companya amb qui sempre han comentat l'opció de canviar-se els papers. Així doncs, sembla que ara això es farà realitat.

Una opinió ens posa sobre la pista

De moment, la cadena no ha confirmat aquesta exclusiva, però l'assumpte ja és un dels més comentats en els passadissos de Telecinco. De fet, la col·laboradora de 'Sálvame', Laura Fa, ha estat opinant sobre aquesta notícia en el 'podcast' que presenta a la revista 'Lecturas'. Si bé és cert que no es pot entendre la seva opinió com una confirmació, el fet que una treballadora de la cadena estigui posant aquesta possibilitat sobre de la taula, ens fa pensar que potser estem molt a prop de veure a Jorge Javier en banyador i suportant les altes temperatures hondurenyes.

Si es confirma aquesta informació, hi ha un assumpte que els espectadors de 'Supervivientes' necessitem saber com més aviat millor. Cada any, Lara Álvarez inaugura l'edició saltant de l'helicòpter, deixant-li després l'espai als concursants els quals també inauguren la seva experiència fent aquest salt i amb dedicacions que els converteix en concursants de ple dret del programa líder de Telecinco.

Però, no obstant això, no sabem si el català romandrà tota l'edició a Hondures o, si al cap d'uns dies, els dos presentadors faran un canvi i recuperaran el seu paper habitual, donant així continuïtat a l'estructura habitual del programa. Sigui com sigui, Jorge Javier s'atreveix amb tot i no hi ha repte que se li resisteixi. En cas d'anar-se'n a Hondures, serà el següent repte que accepti, després d'haver sigut 'tronista' de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.