Una col·laboradora de 'Sálvame' es rendeix i demana perdó a Rocío Carrasco

Lydia Lozano ha admès que s'ha equivocat confiant en la versió d'Antonio David sense contrastar la informació

Rocío Carrasco no ha tingut inconvenients a l'hora d'assenyalar certs periodistes i col·laboradors que van contribuir a tacar la seva imatge en benefici d'Antonio David. María Patiño, Massiel i Lydia Lozano han estat alguns dels noms que han sortit a la llum al documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', sent aquesta última la més sentenciada per part de la filla de Rocío Jurado.

Lydia Lozano, assenyalada per les seves informacions sobre Rociíto

Lydia Lozano ha estat la protagonista d'un turbulent episodi narrat per Rocío Carrasco a l'últim capítol de la seva docusèrie, ja que la periodista es va encarretgar de publicar als mitjans els detalls (falsos) de l'acord de separació i custòdia compartida signat per tots dos progenitors l'any 2003. Segons ha manifestat Rociíto al documental, la periodista va contribuir amb les seves suposades informacions sobre l'acord a transmetre la imatge que Rocío Carrasco havia venut la custòdia dels seus fills per diners.

«Jo no tenia ni idea d'aquests documents que ha mostrat la Rocío. Rebo una trucada i m'expliquen que han signat un conveni regulador. A mi del que m'informen és que al conveni hi haurà una custòdia compartida. A això suma-li que em diuen que hi havia una furgoneta que es va quedar la Rocío, una casa a Màlaga, uns diners embargats que devien quan estaven casats... El que s'entenia d'aquest acord és que la Rocío Carrasco havia venut els seus fills per diners», assegurava Lydia Lozano després de veure l'episodi en ple directe en un intent de justificar la informació que havia publicat.

No obstant això, en aquest cas no hi ha justificació que valgui. A la docusèrie, Rocío Carrasco va posar de manifest que tot va ser una estratagema d'Antonio David per seguir assistint a platós de televisió tot i haver aconseguit el que suposadament volia: veure els seus fills. Fins aquest moment, l'exguàrdia civil aprofitava el paper de pare víctima per tenir rellevància dins el món del cor, un 'xollo' que se li acabaria després que Rocío Carrasco decidís cedir-li la custòdia compartida, cosa que en aquella època era molt comú.

D'aquí al fet que Antonio David tardés sis mesos a signar el conveni, tot i que es va quedar sense escapatòria després que Rocío Carrasco truqués a Xavier Sardà, que aleshores era presentador de 'Crónicas Marcianas' i 'cap' d'Antonio David, perquè el convencés de signar l'acord. Una situació que Lydia Lozano desconeixia completament tot i estar immersa en el conflicte.

Lydia Lozano, ara sí, es creu la versió de Rocío Carrasco i demana perdó

Ara sí, després d'escoltar tot el relat de Rocío Carrasco, Lydia Lozano s'ha adonat de tot el que va provocar en publicar aquesta informació sense contrastar fonts i sense tenir en compte una altra versió dels fets que no fos la d'Antonio David. I és que cal recordar que en aquell temps, Lydia Lozano no es creia la versió de la filla de 'la més gran' malgrat que ella, desesperada per les mentides que s'explicaven, havia pres la decisió d'entrar en directe a 'Sálvame' per contradir la periodista en directe.

«Vull que la Lydia Lozano em digui què és el que jo he pactat. És la teva informació i no la dones perquè saps que no és veritat, com el 90% de les qüestions que toques. Porto 12 anys aguantant informacions com aquesta», deia, enfadada, Rocío Carrasco davant d'una Lydia Lozano que, tot i que en aquell moment va quedar retratada, va continuar donant suport a les mentides d'Antonio David .

[Tweet] 1382453517777047552 [/ tweet]

L'hemeroteca no enganya i Lydia Lozano no ha tingut més remei que demanar perdó per l'error que va cometre. La periodista ja ha abaixat el cap, reconeixent la mala tasca periodística que ha dut a terme en diversos platós de Telecinco. En l'última intervenció que va fer a 'Sálvame', Lydia Lozano no va poder resistir els atacs dels seus companys i va abandonar el plató plorant després de demanar perdó a Rocío Carrasco i admetre que es va equivocar donant una informació que no havia verificat.


Comentaris

envia el comentari