Plató de Viva la Vida amb algunes de les seves col·laboradores

Torna a la solteria: una col·laboradora estrella de 'Viva la vida' confirma la ruptura

Alejandra Rubio ha acabat la seva relació amb Álvaro Lobo i ha revelat els motius

Alejandra Rubio ha deixat sense alè al clan Camps en confessar que ha acabat la seva relació amb Álvaro Lobo. La parella va patir una ruptura fa temps, però van saber solucionar les seves diferències i començar de zero. Una cosa que no succeirà en aquesta ocasió.

Alejandra Rubio ha confessat que ja no sent tanta il·lusió com abans, així que ha preferit separar-se del seu xicot i començar una nova vida. Tanmateix, la col·laboradora seguirà vivint a la casa que compartia amb ell perquè està molt a prop del domicili de la seva mare.

Álvaro Lobo és artista musical i es dedica al món de la nit, detall que ha provocat l'origen de la crisi. La filla de Terelu assegura que no hi ha terceres persones ni res fosc, simplement han decidit emprendre camins diferents pel bé comú.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Alejandra Rubio està bastant animada amb la nova etapa a la qual ha de fer front, gest que ha desencadenat una infinitat de rumors. Hi ha algun periodista que assegura que ha estat ella qui ha optat per gaudir de la solteria.

La tertuliana té molt d'interès a protegir la intimitat de la seva exparella, així que en cap moment ha parlat malament d'ell. «Han estat dos meravellosos anys, però les relacions arriben al seu final», començava dient al plató de 'Viva la vida'.

«Va ser una cosa que s'havia de fer ja, no va ser per una baralla ni res. Les coses s'acaben i ja està, no cal donar-li més voltes», conclou abans d'assegurar que la decisió és irrevocable.

Alejandra Rubio seguirà tenint contacte amb Álvaro Lobo

Alejandra assegura que han sabut acabar a temps, de manera que seguiran conservant una bonica amistat. En cap moment ha passat una cosa que motivés la ruptura, simplement ha estat per un desgast que no han sabut solucionar.

Álvaro Lobo tenia molt bona relació amb les Campos, especialment amb María Teresa. Tot fa pensar que la presentadora estarà afectada per la notícia i més tenint en compte el moment tan delicat que està travessant.

La col·laboradora ha confessat que el DJ està recollint les seves coses per anar-se'n de la casa que compartien. No obstant això, no té pressa per mudar-se perquè ella està passant una temporada a Màlaga.

«Marxa ja, però porto des de principis del mes a Màlaga i encara em quedaré allà un temps. El tràmit de la mudança porta temps, però se'n va de casa», declarava de forma contundent.

Alejandra confessa el problema: «No estic enamorada»

Álvaro Lobo sempre ha donat suport a la seva parella en tots els seus conflictes i ha estat al costat d'ella quan més ho necessitava. El problema és que tots dos no han sabut cuidar la relació i han arribat a un punt que l'única solució era la ruptura.

La filla de Terelu assegura que no hi ha res fosc en la separació, motiu pel qual seguiran mantenint contacte en un futur. «La relació no s'ha trencat per una tercera persona, no estic enamorada», confessava en un to molt contundent.

La col·laboradora està travessant per un dels moments més delicats de la seva trajectòria professional perquè s'ha enfrontat a Kiko Hernández. I tot fa pensar que aquesta guerra durarà molt de temps i que la jove no sortirà victoriosa, ja que té menys experiència.

El que més mal ha fet a la jove és que sent que el seu enemic està aprofitant-se de María Teresa Campos per guanyar protagonisme. «Em sembla al·lucinant que parli així d'una família i després tingui la cara de presentar-se a la casa de la meva àvia», comenta.

I afegeix: «Jo respecte a la meva àvia i si algú no la respecta, em fa mal». Com es prendrà aquesta acusació el tertulià de 'Sálvame'?