Plató de Sálvame amb els col·laboradors

Una col·laboradora de Telecinco dona la notícia més inesperada: «Embarassada»

La col·laboradora ho hauria confessat a una amiga íntima

 Sorpresa a Telecinco després que una famosa col·laboradora de la cadena hagi anunciat de manera inesperada que està embarassada.

Fa unes setmanes, Alexia Rivas presumia de nòvio nou, un home dotze anys més gran que ella, després del 'Merlos Place', ara ha saltat una altra bomba. I és que la jove estaria esperant el seu primer fill.

Una notícia que l'ha enxampat totalment desprevinguda i en un gran moment professional. Tant és així, que es replanteja el seu futur.

«Espero que sigui el definitiu», comentava sobre l'atractiu metge de Barcelona que li ha robat el cor, tot i que ell ja li hauria deixat molt clar que no vol saber res dels mitjans de comunicació, ja que vol protegir la seva carrera a qualsevol preu.

I Rivas sembla que ho respecta, perquè ha intentat per tots el mitjans protegir la seva identitat. De fet, només ha confirmat que es tracta d'un noi «molt guapo, treballador» i que es porta molt bé amb ella.

Així doncs, sembla que la periodista té en qui recolzar-se en aquests moments tan complicats i de tanta indecisió.

Tot i així, tenint en compte les desil·lusions que es va emportar en el passat, Alexia es manté prudent. «És una il·lusió. No sé en què acabarà, però si acaba en relació, benvingut sigui».

De moment, la notícia de l'embaràs ha impactat molt. Va ser a Lara Sajean, la seva gran amiga de 'Supervivientes', a qui va fer la inesperada confessió.

«Fa dies que no em ve la regla. M'he fet un predictor i m'ha sortit que estic embarassada, i no sé què fer. Estic molt ratllada», li explicava Alexia per telèfon.

Sajean no ha dubtat a oferir suport a la seva amiga, i li ha recordat que és una jove de 28 anys forta i independent.

Pel que fa a la identitat del pare del seu fill, la col·laboradora s'ha negat a dir res, tot i que ha assegurat que sap perfectament de qui es tracta.

Alexia Rivas, en una imatge d'arxiu
Alexia Rivas ha anunciat que està embarassada | Instagram

En més d'una ocasió, Alexia ja ha manifestat obertament que entre els seus plans de futur entrava ser mare, un dels seus grans somnis. Per tant, tot i que la notícia li hagi causat una mica de vertigen en un primer moment, segur que ho encara amb molta il·lusió.

Després d'uns minuts en silenci, Nagore Robles instava la seva companya a que digués la veritat. I és que... era una broma!

L'ex d'Alfonso Merlos va voler prendre el pèl als seus companys de la manera més inhòspita, i ells hi van caure. I la veritat és que els va regalar a ells i als espectadors un gran moment de rialles i diversió.

Alexia Rivas, protagonista absoluta del 'Merlos Place'

A Alexia la vam conèixer quan no era més que una tendra reportera de 'Socialité'. La jove s'encarregava de connectar en directe amb María Patiño per a informar de les últimes notícies de la premsa del cor.

No obstant això, el salt a la fama el va fer quan va destapar la seva història amb Alfonso Merlos, que es va convertir en l'escàndol de la quarantena.

La jove, aparentment per descuit, va aparèixer per darrere en una trucada de vídeo del comentarista polític. I ho feia escassa de roba.

El problema és que aleshores Merlos tenia parella, ni més ni menys que Marta López, i va quedar clar que no era a ella a qui havia escollit per a passar la quarantena.

Marta López i Alexia Rivas a 'Supervivientes'
Marta López i Alexia Rivas a 'Supervivientes' | Mediaset

A partir d'aquí, el ja conegut com 'Merlos Place' acaparava tots els titulars i entretenia uns espectadors que no en donaven crèdit.

A més, tot i que en un primer moment Alexia ho va passar bastant malament, no va trigar a esprémer els avantatges d'haver saltat a la fama. I és que va començar a passejar-se pels platós de televisió i fins i tot va arribar a participar a 'Supervivientes'.