El desafortunat comentari d’Amador Mohedano que ha descol·locat Rocío Flores

La filla de Rocío Carrasco és una de les concursants estrella de la nova edició de 'Supervivientes'

Rocío Flores i Amador Mohedano durant el 10è aniversari per la mort de Rocío Jurado (01-06-16)
Amador Mohedano ha etzibat un desafortunat comentari sobre la seva neboda Rocío Flores | G3

Rocío Flores és l’estrella indiscutible de la nova edició de ‘Supervivientes’, i la reacció de la seva família és encara més buscada que les paraules de la mateixa concursant. És per això que ‘Sálvame’ ha volgut posar-se en contacte amb Amador Mohedano, el tiet de la jove.

Mohedano no ha dubtat en felicitar la seva neboda per aquesta experiència. A més, ha dit que li agradaria parlar amb ella per ultimar els darrers consells i que pogués avançar en el concurs. Antonio David Flores, pare de Rocío, es trobava a plató mentre Amador parlava i agraïa les seves paraules.

Mohedano afirma que el concurs li servirà per perdre algun quilo

Però el que realment ha enfadat al seu pare són les paraules amb les quals ha continuat. Amador ha afirmat sense pudor que aquest concurs li anirà bé a la seva neboda perquè està «grassoneta» i així podria aprofitar per perdre algun quilo.

Aquesta resposta ha indignat tant a Antonio David com als espectadors i col·laboradors del programa, els quals han puntualitzat que aquesta classe de comentaris no haurien de dir-se, i molt menys si es tracta d’una persona de la teva família. Ara, caldrà saber si finalment la trucada entre tiet i neboda es realitzarà o Rocío anirà a Hondures amb un conflicte familiar més a l’esquena.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari