Fotografia promocional de Rocío Flores per a 'Supervivientes'

El comentari que ha enfonsat de nou a Rocío Flores

La concursant no para de rebre 'atacs' dels seus companys

Rocío Flores, l'estrella d'aquesta edició de Supervivientes, ha rebut comentaris despectius per part dels seus companys una vegada més. El motiu principal de discussió durant aquesta setmana ha estat la falta d'organització entre els concursants a l'hora de dormir, i en un d'aquests enfrontaments, Cristian Suescun ha esclatat i ha atacat sense cap mena de mirament a la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco.

El germà de Sofía Suescun insinuava que José Antonio Avilés se li havia apropat més del compte durant la nit, cosa que va acabar provocant una discussió entre els dos. Rocío Flores va voler defensar el seu amic Avilés, i Suescun va atacar-la a ella amb la frase «La teva mare no t'estima», un comentari molt desafortunat que va sentar malament a la jove. De seguida Avilés va saltar en contra de Suescun, retraient-li el comentari tan fora de lloc que havia dit.

Pocs dies enrere Cristian va rebre un comentari similar per part d'Elena, la mare d'Adara, la qual feia referència a la mala relació que Suescun tenia amb la seva mare Maite Galdeano

Problemes de convivència

Rocío Flores i José Antonio Avilés no són els únics que tenen problemes de convivència amb Cristian Suescun, la resta de companys també critiquen al jove per les dificultats constants que genera a l'hora de repartir el menjar o organitzar-se per dormir a les nits. A més, també manifesten que li costa molt posar-se al lloc dels altres i empatitzar amb la resta de l'equip.

Rocío Flores, farta de les crítiques

Segons ha manifestat la pròpia Rocío, els seus companys no paren de criticar-la i retreure-li que és la que  millor cobra  en aquesta edició per venir de la família que ve. I és que tot i que al principi semblava que Flores comptava amb un bon cercle de confiança entre els concursants, cada vegada són més els que es posicionen en contra d'ella.

La jove no ha parat de rebre comentaris despectius referents al seu aspecte físic, a part que molts es queixen de la poca participació que té Flores a l'hora de realitzar les tasques que tenen marcades. Sigui com sigui, és evident que és la protagonista indiscutible d'aquesta edició.