Les dràmatiques paraules de comiat d'Ana Rosa sobre el coronavirus

La periodista ha acomiadat la setmana amb unes paraules molt desconcertants

Ana Rosa durant el programa d'aquest divendres
Ana Rosa Quintana desconcerta el públic amb unes paraules molt dramàtiques | Telecinco

El programa de Ana Rosa’ segueix amb la tònica habitual de cada matí des que va començar la crisi sanitària. Informacions de dades, testimoniatges, i una infinitat d'explicacions sobre les mesures d'higiene per evitar el coronavirus. Fins aquí tot el normal, la sorpresa ha saltat al final del programa.

Ana Rosa Quintana s'ha acomiadat dels espectadors fent un al·legat que ha deixat a tothom sorprès, fins i tot als col·laboradors que s'han quedat totalment muts. L'al·legat de la periodista començava dient que cal mantenir la calma i tenir esperança que tot passarà tard o d'hora. Malgrat aquestes paraules, la presentadora de ‘El programa de Ana Rosa’ ha demanat a la ciutadania que no abaixi la guàrdia, i que tothom segueixi amb les mesures del Govern.

El dramàtic comiat d'Ana Rosa

La sorpresa ha arribat en els últims segons de programa a causa de les contundents i dramàtiques paraules d'Ana Rosa. «Ens veiem el dilluns, si Déu vol», ha conclòs la presentadora. Aquestes paraules han estat acompanyades d'un breu silenci, molt dramàtic, potser massa. El que pretenia Ana Rosa amb el seu discurs era animar als espectadors, i recordar totes les mesures d'higiene.

L'efecte ha estat el contrari, ja que el comiat ha estat massa fort. Aquest «Si Déu vol» pot ser molt malinterpretat. Què haurà insinuat Ana Rosa? Pot haver estat una simple manera de parlar, però el suspens que ha acompanyat les paraules no ajuden a pensar això.

Independentment d'aquest peculiar comiat, el que cal tenir en compte és el que la mateixa periodista ha dit instants abans: «La gent s'està recuperant, però els casos pujaran, cal estar preparats i mirar amb positivisme».


Comentaris

envia el comentari