L’emotiu tribut de ‘Los Lobos’ i ‘¡Boom!’ per acomiadar José Pinto

La família ha rebut moltíssims missatges de suport a través de les xarxes socials per part de reconeguts programes o de persones anònimes
José Pinto, l'ex concursant de 'Los Lobos' a 'Boom!', ha mort d'un infart | Antena 3

 

En les darreres hores, la família de José Pinto ha rebut infinitat de missatges de suport a causa de la inesperada defunció  del popular ex concursant de 'Los Lobos' del programa d'Antena 3 '¡Boom!'. Durant el matí d'aquest dimecres 27 de febrer, José ha mort d'un infart a casa seva, a Casillas de las Flores, Salamanca.

 

Atresmedia i el grup del programa presentat per Juanra Bonet, juntament amb els companys d’equip de José Pinto, li han dedicat un emotiu vídeo on es poden veure diferents moments del seu pas per ‘¡Boom!’: més de 373 programes. I és que ‘Los Lobos’ van batre rècords de permanència i acumulant la quantitat més gran de diners repartits a la televisió: més de 3 milions d'euros: segons ha compartit 'La Coctelera'.

Multitudinari comiat rebut per la família

José Pinto no només ha participat a ‘¡Boom’, també va passar per programes com ‘Saber y Ganar’ de La 2, on es van conèixer els integrants de ‘Los Lobos’, i Pasapalabra’, de Telecinco, des d’on Christian Álvarez també ha mostrat el seu condol a la família: «Abans que rivals, som persones».

 

José Pinto, una llegenda delsconcursos televisius | Antena 3

 

Sense cap mena de dubte, José Pinto havia enamorat tothom gràcies a la seva personalitat alegre i divertida. A tots se’ns ha trencat una mica més el cor quan hem descobert aquesta trista notícia, així com va passar al desembre quan va deixar ‘Los Lobos’ per motius personals. Que no eren altres que el bestiar que tenia a casa. Sempre autèntic, José.

Tot un país reconeix els seus valors i la seva forma de ser. Per això i molt  més, moltíssima gent ha volgut acomiadar-se de José Pinto i mostrar el seu suport a la família a través de les xarxes socials, tant persones anònimes com personalitats reconegudes de la televisió. DEP, José.