Còmica reacció de Rocío Flores en directe

La concursant es trobava totalment distreta durant l'última connexió

Rocío Flores i Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes'. Dijous, 21 de maig de 2020
Rocío Flores va protagonitzar un còmic moment a l'última gala de 'Supervivientes' | Catalunya Diari

Rocío Flores té motius per sentir-se molt orgullosa. Després de tres mesos a Hondures aïllada al costat dels seus companys passant gana i calamitats és finalista de 'Supervivientes 2020', sense ni tan sols haver estat nominada un cop.

Amb només 23 anys ningú pot discutir-li el mèrit, tot i que no han faltat crítiques per la seva poca actuació com a una real supervivent. Tot i això, si pensava que un cop de tornada a Espanya tot anava a ser pau i tranquil·litat estava molt equivocada.

Ensurt en directe per no estar atenta

La gala en directe retransmesa des de l'hotel a Madrid on els finalistes es troben en aquests moments va estar plena d'instants memorables. Un dels més còmics i divertits ha estat el graciós bot que en un moment donat va donar Rocío.

La filla d'Antonio Davidno reaccionava a la crida de Jorge Javier Vázquez des del plató del programa. Va ser llavors quan Jorge Javier va alçar bruscament el to de veu i a ella li va arribar el so de cop. Això és a causa del desfasament de temps que per raons tècniques es produeix des que el senyal surt des de plató fins que arriba a les seves orelles.

Després va ser la mateixa Rocío la qual va explicar els fets. Va justificar la seva badada dient que pensava que en aquell moment estaven en una desconnexió publicitària i que ningú va avisar-li que la pausa havia finalitzat. Distreta i pensant en les seves coses el crit de Jorge Javier la va espantar perquè no s'ho esperava. D'aquí el seu còmic saltiró.

El desitjat retrobament amb el seu noi

La d'ahir va ser una jornada plena d'emocions fortes per Rocío. Durant la seva estada a l'illa la jove no s'ha cansat de dir el molt que trobava a faltar el seu xicot i les moltes ganes que tenia de veure-ho. Fins i tot va parlar de la possibilitat de quedar-se embarassada i tenir un fill.

Minuts després del seu ensurt en directe, es va produir l'esperada trobada amb Manuel Bedmar. Es  van poder veure i abraçar mitjançant la 'porta de les abraçades', on van haver de ficar els braços en uns tubs de plàstic transparent per poder tocar-se

Les xarxes no han dubtat en fer-se eco de les reaccions més còmiques, i fins i tot el mateix programa ha utilitzat el bot de Rocío Flores per fer broma sobre el polèmic 'Merlo's place'. Sens dubte, i encara que s'especuli que la filla de Rocío Carrasco és la favorita del programa, sembla que ni ella pot deslliurar-se de les bromes de la mateixa cadena.


Comentaris

envia el comentari