Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs

Commoció a 'La Isla': «Vaig enxampar Lucía reservant un hotel amb Isaac»

Fa vuit mesos que la concursant de 'La Isla de las Tentaciones' intenta oblidar al seu company

Quan crèiem que ja no hi havia més trames per explorar dins de 'La Isla de las Tentaciones', de sobte ha aparegut un gir de guió que ho ha canviat tot. Marina i Isaac van començar una relació justament quan van tornar del 'reality' i aquesta estava acompanyada d'una fidel amiga, Lucía. Tots tres  formaven un triangle amistós envejable. Ahir, però, vam descobrir que no era així perquè, si gratàvem una mica, descobriríem el més gran de tots els tresors.

Manuel va aparèixer al plató de Telecinco afirmant que tenia una bomba sobre Lúcia, però aquesta no va deixar que ho expliqués i va preferir fer-ho ella, al·legant que com era la seva vida, havia de ser ella qui ho expliqués. Aquesta va admetre que des que va sortir de l'illa, no ha deixat de pensar en el seu amic Isaac, i que quan es ficava al llit la seva imatge no se li oblidava. Aquest relat va convèncer a tots els espectadors, però clar, encara hi havia una part que ens faltava per saber.

L'últim que sabíem és que Marina i Isaac estaven junts, però el detall que ens faltava és que, alhora, Isaac i Lucía estaven començant una relació paral·lela i que acabaria dinamitant completament l'amistat de les dues noies. En un primer moment Lucía li va admetre a Marina que tenia sentiments pel seu noi i Marina li ho va explicar a ell. Una informació que li va servir a Isaac per acostar-se a l'ex de Manuel i també per guanyar-se-la i començar un idil·li.

En un primer moment Marina va dir comprendre a Lucía, però la relació de les dues es va refredar quan la primera va descobrir que Lucía havia reservat una habitació d'hotel per dormir amb Isaac i que, per tant, ja era la confirmació final que estaven iniciant una relació paral·lela i que desembocaria en una gran batalla mundial entre totes dues.

Per la seva banda, Manuel pensava que amb això aconseguiria situar-lo al centre de la polèmica, però això no ha estat així. Quan es va descobrir la bomba, el programa ha assegut a Manuel de banda i van posar al centre a Lucía i Marina perquè resolguessin el conflicte que tenen entre ells. De fet, això es va allargar una mica més i Sandra Barneda va anunciar que el pròxim dimecres, Lucía, Manuel i Marina tornaran a trobar-se al plató per explicar tots els secrets d'aquest triangle.

Marina se'n va anar a viure a Barcelona per Lobo

Aquesta bomba ha arribat quan hem conegut que Marina s'havia llogat un pis a Barcelona per estar a prop del seu nou xicot Isaac. Aquest pas cap endavant, només va durar un mes i després la jove va decidir abandonar el pis que va llogar amb ell en veure que la relació s'estava enfonsant. Marina està molt enfadada tant amb Isaac com amb Lucía, ja que no entén que aquests no hagin sigut valents per donar la cara i explicar-li les coses com eren.

Per aquest motiu, Marina li ha demanat a Lucía que per primera vegada donés la cara i li expliqués les coses a la cara, unes explicacions que arribaran el dimecres amb la trobada dels tres. De moment, Lucía no s'atreveix a dir que és la xicota d'Isaac, però després de tot el que s'ha format, és fàcil de creure que aviat seran una mica més que amics i que per fi, podran posar a prova els sentiments que diuen sentir l'un per l'altre.

Tanmateix, segons ha explicat Marina, Isaac també va usar com a excusa que se sentia estrany i que tampoc tenia molt clar el que sentia per Lucía. Després d'això, Lucía i Isaac es van distanciar de Marina i van començar a veure sense cap mena de dissimulació.