TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

'Compañeros': nou anys després de la sèrie

Alguns han tingut la sort de poder treballar en altres espais televisius i col·laborar en sèries com 'Siete Vidas'
Imatge dels protagonistes de la sèrie d'Antena 3, 'Compañeros' | ANTENA 3

 

Cada persona té una mítica sèrie que l'ha marcat al llarg de la seva vida. En el cas de l'època dels 90, ‘Compañeros’ va ser una de les sèries amb més èxit d'Antena 3.

 

No obstant, els protagonistes de la sèrie han patit diversos canvis després de l'últim episodi d'aquesta. Alguns d'ells no han aconseguit mantenir-se al món de la pantalla petita, com informa ‘ocio.net’, encara que n'hi ha d'altres que van aconseguir trobar el seu lloc al món televisiu.

  

 

  

 

 

 

Antonio Hortelano 

Després de nou anys de la sèrie, el noi dolent Quimi, interpretat per Antonio Hortelano, que s'enamora de Valle, la noia bona, ha provat més coses després de ‘Compañeros’. D'aquesta manera, Antonio també es va deixar veure a 'Mas de mil cámaras velan por tu seguridad o ‘Cosas de brujas’. No obstant això, durant uns anys, li va ser difícil trobar papers, però ara sembla que li està anant millor, ja que ha participat a ‘El dos de Alba’ o ‘Sin Identidad’.

 

Imatge d'Antonio Hortelano | Cedida

 

 

Eva Santolaria

Per contra, Valle, interpretada per Eva Santolaria, ha tingut una destinació diferent del seu enamorat en la sèrie. En aquest sentit, a la noia bona li va anar molt bé durant els primers anys després de la sèrie, va aconseguir un paper a ‘Siete Vidas’, però després d'això només l'hem vist a ‘Los misterios de Laura’ i ‘Héroes’.

 

Imatge d'Eva Santaloria | Cedida

 

Francis Lorenzo 

Per la seva banda, un dels professors favorits de la sèrie interpretat per Francis Lorenzo, sí que ha aconseguit mantenir-se vigent, ja que ha col·laborat en la famosa producció de ‘Águila Roja’, on es va convertir en l'antagonista de la sèrie protagonitzada per David Jener.

 

Imatge de Francis Lorenzo | Cedida

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris